welkom

Welkom bij opa Jan

dinsdag, november 12, 2013

Dingen die gebeuren

Dingen die gebeuren in het dagelijks leven,
dingen die hun eigen leven gaan lijden, dingen die opgeblazen worden of andersom. 
Waar het me nu om gaat is het lot van een longkanker patiënt,we gaan nu niet even fietsen, lintjes uitdelen, armbandjes dragen etc, nee nu gaat het om de patiënt die terminaal is, snakt naar een beetje adem, die dreigt te stikken, neeeeee die gaat stikken.
Nu de huisarts van deze patiënt, laat hij die patiënt lekker stikken of is hij als een barmhartige Samaritaan en bevordert het proces op humane wijze.
Kijk dan als huisarts maar goed uit want er is altijd wel een nsb-er, sorry stagiaire in de buurt die je ophangt aan de hoogste boom.
Resultaat, de longkanker patient is niet gestikt maar rustig overleden en de huisarts is als een crimineel behandeld en heeft suicide gepleegd.
Dit alles met dank aan de stagiaire, waarvan ik hoop dat zij nooit een baan en rust krijgt, aan de overheid die er alles aan doet om zware criminelen te ontlasten, maar deze gewetensvolle huisarts aan wilde klagen voor moord. Schande!
Nederland waar bent u mee bezig schud de ketenen van religie eens van u af, laat wijsheid triomferen boven wettelijke regels.
Wat is huisarts Tromp vernedert door een stel bureaucraten, althans dat is de mening van opa Jan
Link naar artikel

Geen opmerkingen: