welkom

Welkom bij opa Jan

donderdag, april 21, 2011

Is het nu echt zo moeilijk?

De bezuinigingen vliegen u om de oren, politie gaan we wegbezuinigen en vervangen door "stadswachten", kan u verzekeren dat dit net zo ludiek wordt als de toezichthouders op het O.V. Weten totaal niet waar zij mee bezig zijn en het interesseert hen totaal niet, geeuw, geeuw, onderuit hangen, te lui om antwoord te geven.
Dit bedoelt meneer Opstelten met stadswachten, hetgeen betekent dat Nederland een vrijplaats wordt voor misdadig en crimineel gedrag. De overgebleven agent kan het werk niet meer aan en gaat overspannen naar huis.
Het openbaar vervoer blijft inleveren, bus en tramlijnen worden of ingekort of opgeheven, frequenties worden aangepast ten nadele van de klant.

"Maarrrrr" de Joint Strike Fighter, die gaat gewoon door hoor, voorlopig twee stuks a 100 miljoen euro per stuk zonder bijkomende kosten.
Als men onze trots het Nederlandse militaire apparaat zodanig heeft uitgekleed, waarom dan vasthouden aan die twee peperdure vliegtuigen.
Door hier uit te stappen zijn de bezuinigingen op het politie apparaat en het openbaar vervoer niet nodig.
Rekensom; Eind vorig jaar werd bekend dat de geraamde prijs van 85 JSF-toestellen 1,4 miljard euro hoger uitpakt dan de 6,2 miljard euro waar Defensie tot dan toe van uitging.

Om met Louis van Gaal te spreken;
"Ben ik nu zo knap, of jullie zo dom?"

Misschien gaat u nu zien wat een keus er gemaakt is met een kabinet waarin PVV,VVD, CDA zitting hebben en de gedogende(haha, kom niet meer bij) SGP, of te wel de Staatskundig gereformeerde Partij, u weet wel waar vrouwen minderwaardige wezens zijn.
Blonde Greet heeft een pest aan religies die de vrouw onderdrukken maar de SGP ziet hij wel zitten.
Jezus wat word ik moe van deze charlatans.


Link naar het artikel.
Link naar bezuinigingen OV.
Link naar Stadswachten.
Link naar kosten JSF.

Geen opmerkingen: