welkom

Welkom bij opa Jan

donderdag, februari 03, 2011

Misselijk

Of is kotsmisselijk beter op zijn plaats aangaande het optreden van minister "ijzigheid Rosenthal."
Met een zuinig mondje, (mijn God wat is die man lelijk) eerst staan vertellen dat hij er "alles" aan heeft gedaan om mevrouw Zahra Bahrami voor de doodstraf te behoeden, en vandaag doodleuk in de kamer vertelt de laatste maand helemaal geen contact te hebben gehad met hooggeplaatste Iraniƫrs.
Het schijnt gewoonte te worden dat Nederlandse ministers gewoon leugens kunnen verkondigen zonder daar op aan gesproken te worden.
De oppositie "fileert" de minister?
Vraag me af, weet de oppositie wel wat fileren is? Het was meer "veel geschreeuw en weinig wol"
Volgens het woordenboek; "Fileren
Het zodanig in stukken verdelen van vis, (in dit geval de minister) dat de verkregen stukken volledig graatloos zijn. Maar fileren betekent ook het lossnijden van borstfilets van gevogelte (in dit geval de minister) of het ontbenen."

Dus lijkt het mij zinnig dat zowel de heer Pechthold, Timmermans,Ormel,van der Staaij, het woord fileren nooit meer in de mond nemen, want het was weer van ouds, "we dronken een glas, deden een plas en alles bleef zoals het was."
Wat een stel slapjanussen in de oppositie, heb niemand gezien met schuim op de bek en fonkelende ogen, alles zo mateloos mat, Bahhhhhhhh.
Link naar het artikel.

Geen opmerkingen: