welkom

Welkom bij opa Jan

vrijdag, december 24, 2010

Ja Ja

Regering plunderde kas pensioenfonds.
Staat vandaag in NU.nl, dinsdag 24 augustus j.l. heb ik daar een column over geschreven getiteld "Niet te begrijpen"
Nog al wat commentaar op gehad ik schreef nl dat in de jaren negentig van de vorige eeuw de regering om het begrotingstekort te dekken 30 miljard uit de pot van het ABP haalde, toentertijd had heer billenknijper Lubbers het over "Ons pensioenfonds" waar hij vrijblijvend uit kon grabbelen.

Poosje terug toen de dekking terug liep had hij het over "Jullie pensioenfonds" en zorg maar dat je er uit komt.
Geen woord over terugbetaling van de dertig miljard gulden.
Aantal mensen vond dat ik maar wat zeurde, maar wonderen zijn de dwaze wereld nog niet uit, zie in NU.nl, oud topman Jan van der Poel klapt uit de school dat er wel degelijk 30 miljard uit de pot van het ABP is geroofd!
Als de overheid de dertig miljard in betere tijden had teruggestort had het ABP nooit onder de norm gekomen, wederom met dank aan een stinkende corrupte overheid.
Lees hier het artikel.

1 opmerking:

simon zei

Dat is niet het enigste Opa.
Wat dacht je van het Bouwfons!
Eerst de rente van de vakantiegelden van onze bouwvakkers opsrijken!Toen van
het Kapitaal die grote hoogte had bereikt hebben zij zich los gemaakt van de uitkering van het vakantie geld.Daarna hebben zij van onze rente van het vacantie geld het Bouwfons opgericht van het geld van de bouwvakkers welke hun eigelijk toe kwam!Nu de vorst zich sinds dertig jaren van zich laat spreken zijn de dieven niet thuis, want zich hebben zich opgesplits in verschillende groepen waar de hoofde zo corrupt zijn als het maar kan zijn!
Geen Vorstverlet centen uitkeren en mag de bouwvaker zich in de Friesvorst zich te pletter werken, net als onze voorouders!
Gaan zij lekker voortijdig "DOOD".
Leve de "WItte Borden" corruptie van de Overheid.