welkom

Welkom bij opa Jan

zaterdag, november 04, 2006

Het debat




Het is toch om niet goed van te worden, zoals die 2 regeergeile eikels de boel zitten te manipuleren. Ze liegen en bedriegen. Dan hoor je na afloop dat Boskaboutertje op punten heeft gewonnen en dat 19% van de kijkers die van plan waren SP te stemmen nu op de PVDA gaan stemmen. Hoe dom kan je zijn!
Als het een beetje wil zitten Harry Potter en Wouter de Boskabouter straks de dienst uit te maken. Nu beste medelanders maak dan de borstharen maar nat(indien aanwezig)Gut gaan de ziektekosten omhoog? Gaan we nog meer knuffelen? Gaat de huurlibaralisatie ook door? Door blijven gaan met privatiseren! U roept maar, zij pakken u wel in.
Gebruik uw verstand, stemmen op één van deze partijen (CDA-VVD_PVDA) maakt dat er niets veranderd, de poppetjes zitten alleen op een andere plaats.
Stem verstandig, stem op de SP of Groen Links of wat mij betreft op de Christen Unie,
deze partijen met Jan Marijnissen, Femke Halsema en André Rouvoet leveren tenminste integere politici en als Wouter de Boskabouter echt links zou zijn en niet regeergeil had hij allang een linkse coalitie in gedachten moeten hebben. Doe wat u hart u ingeeft maar ga in ieder geval stemmen, blijf niet thuis want UW stem doet er toe.
Prettige zondag en blijf lachen, het leven is te kort om er een drama van te maken dat doen de 2 B-tjes wel voor je. (balkie en bossie)

1 opmerking:

IngKey zei

Ach, ik volg het maar half, heb toch al mijn keuze gemaakt. Laten die machtbeluste lui maar lekker elkaar -zogenaamd- in de haren vliegen. :-)