welkom

Welkom bij opa Jan

zondag, maart 19, 2006

Je blijft lachen

de humor ligt op straat!
Italiaanse minister haalt opnieuw uit naar Nederland
ROME - De Italiaanse minister Giovanardi heeft dit weekeinde opnieuw uitgehaald tegen de Nederlandse euthanasiewetgeving. De eis van een linkse partij om zijn aftreden wijst de bewindsman van christen-democratische huize van de hand, aldus de website van de krant la Repubblica zondag.

Giovanardi had in een radio-uitzending letterlijk verklaard: „De nazi-wetgeving en de ideeën van Hitler keren terug in Europa in de Nederlandse euthanasiewetgeving en het debat over hoe zieke kinderen moeten worden gedood.”Italie is toch het land dat een zekere “Benito Mussolini” heeft voortgebracht? Wat had hij ook alweer met Adolf Hitler? Oh ja, dit



Bos voorziet ‘ongelukken’ raadsleden
Door een onzer redacteuren
ROTTERDAM, 18 MAART. PvdA-leider Wouter Bos verwacht ‘ongelukken’ met nieuwe, via voorkeurstemmen gekozen, allochtone gemeenteraadsleden van zijn partij. Hij vraagt zich af of ze wel voldoende gekwalificeerd zijn.
Lieve Wouter mijn kleine boskabouter, kom je nu pas op dat idee??? Slim hoor, je bent geslaagd voor het ambt van minister president.


Grootste luchtoffensief in Irak sinds invasie
AP, ANP

BAGDAD - Amerikaanse en Iraakse manschappen hebben donderdag in Irak het grootste luchtoffensief tegen rebellen ingezet sinds de invasie in maart 2003.

Er waren alleen niet veel tegenstanders, die lachen zich te pletter om die domme Amerikaan.
Volgens George gaat het goed maar de Iraakse oud premier zegt wat anders en wie het nieuws volgt moet het met hem eens zijn.

LONDEN - In Irak woedt een echte burgeroorlog. Dat zegt de Iraakse oud-premier Allawi, die vorig jaar zijn functie neerlegde, in een interview met de BBC.



Koningin al snel naar Argentinië
door Hans JacobsDEN HAAG - Koningin Beatrix reist een week voor het begin van haar aanstaande staatsbezoek aan Argentinië al naar dat Zuid-Amerikaanse land. Ze wil tijd hebben om Argentinië beter te leren kennen.
En ze kan Jorge Rafael Videla een hart onder de riem steken.
Zo lieve medemensch opa is het weer kwijt, hij wenst U een vruchtbare week toe.

1 opmerking:

IngKey zei

Ach ja, hoe geleerder, hoe gekker. ;-)
Alleen jammer dat veel van die gekken over ons beslissen ....