welkom

Welkom bij opa Jan

maandag, mei 30, 2011

Privé of openbaar?



Stel dat u 40 jaar wordt en u geeft daar een privé feestje voor, u kiest dan genodigden uit, tot zover klopt dit aardig. Daarna huurt u een zaal en laat u ook nog 1200 kaarten verkopen aan gewone bezoekers. Kijk dan is het voor mij geen privé feestje meer maar een openbare voorstelling.
Indertijd is afgesproken dat de heer Zorregueta nooit en te nimmer bij openbare feesten aangaande het koningshuis aanwezig mocht zijn.
Maar de laatste tijd zie ik deze van misdaden tegen de menselijkheid verdachte heer Zorregueta meer en meer in het Nederlandse openbare leven verschijnen.
Het is zelfs met hare majesteit keutel aan als ik het zo mag noemen, zie de foto's bij de doop van Amalia en nu weer bij de 40e verjaardag van Maxima.
Vreemde politiek van het kabinet er waren toch duidelijke afspraken over, of vergis ik mij.
Terwijl de heren Milosovic,Karadzic en Mladic voor het Haagse tribunaal moeten verschijnen, het aantal doden waar zij van worden beschuldigd is peanuts vergeleken bij de doden en vermisten tijdens het bewind van Videla, waar Zoregueta deel van uitmaakte, dus ook verantwoordelijk voor was. Hij wordt met alle honneurs als een koning ontvangen, maar hoort hij in feite ook niet in de Scheveningse gevangenis te zitten, of ben ik nu een mierenneuker?
Link naar het artikel.

donderdag, mei 26, 2011

RK

Bisdom Rotterdam viert feest met kinderen.

ROTTERDAM - Bisschop Ad van Luyn van Rotterdam is zaterdag 11 juni de gastheer van 1200 katholieke kinderen tussen de twaalf en veertien jaar die in hun eigen parochie het vormsel hebben ontvangen.


Dat hebben zij toch altijd gedaan, vooral met kleine kinderen?
Link naar het artikel.

zondag, mei 22, 2011

VVD

Onze Markje gaat vol voor meer steun aan Griekenland, omdat zij daar gewoon met hun 54e met pensioen willen blijven gaan. De Grieken zelf vinden dat zij onze steun verdienen, want het leven is al zo moeilijk.
Het is uiteraard wel opmerkelijk dat ons Markje vorig jaar heel anders tegen steun aan Griekenland keek.
"Geen Nederlands belastinggeld naar Griekenland!"
Link
naar het artikel.
Nu lees ik echter;"Premier Rutte verdedigde gisteren te vuur en te zwaard de financiële steun die Europa aan Griekenland geeft. 'We steunen Griekenland, dat is in het belang van onze kiezers', zei hij in de Tweede Kamer."

De VVD doet net als de PVV aan kiezersverneukerij!
Link naar het artikel.

zaterdag, mei 21, 2011

Gewoon een enge man



Eerst ergens je handtekening onder zetten, maar zodra je een stijfgeformeerde stem nodig hebt, doodleuk zeggen dat je handtekening er niet meer staat.
De man van Principes genaamd Fred Teeven, ook VVD.
Het gaat goed Nederland, er wordt steeds meer afgebroken, de VVD is net sterke drank, het vernielt meer dan je lief is is.
Link naar het artikel.

woensdag, mei 11, 2011

We bedoelen er niets mee


Maar aan de ramen van de PVV fractie hingen wel de zg Prinsenvlaggen, dus geen rood wit blauw, maar oranje blanje bleu.
Ze vinden deze vlag zo mooi zeggen zij, vooral PVV kamerlid Wim Kortenoeven was er bijzonder trots op, helaas voor de PVV of moet ik zeggen dank zij de PVV wordt Nederland nu geconfronteerd met het gebrek aan denkvermogen binnen de partij of men is bewust aan het provoceren.
De oude Prinsenvlag, is in de dertiger jaren in gebruik genomen door de NSB en dat Geert Wilders fan is van een Groot-Nederland wisten we al.
Bij die eenheidsgedachte hoort de Prinsenvlag. Het oranje-blanje-bleu van dat dundoek werd sinds de Unie van Utrecht (1579) als nationaal symbool aangenomen, maar die associatie heeft niemand meer sinds ene Anton Mussert besloot dat het oranje-wit-blauw zijn NSB wel goed stond.
Gevolg: Wilhelmina over de zeik en per Koninklijk Besluit werd het oranje blanje bleu van de Prinsenvlag in 1937 veranderd in het rood-wit-blauw van nu.
Anno vandaag duikt de Prinsenvlag vooral op in – verrassing – rechtsradicale kringen.
De kans dat Henk en Ingrid het niet begrijpen acht ik aanwezig, echter buiten deze 1,5 miljoen minder geslaagden in de maatschappij,weet de rest van Nederland weet dondersgoed waar deze vlag voor staat.
Het staat voor het gedachtegoed van de PVV, en ja hoe kan het ook anders, van het Stormfront.

Link naar het artikel.
Link naar het Stormfront.

donderdag, mei 05, 2011

Meino Schraal (CDA)

Geboren in Iran, gastvrij opgevangen in Nederland door adoptie ouders, en sinds het verlaten der puberleeftijd CDA coryfee met nog al enge denkbeelden.
Verdediger van de homo rechten, verdediger van het verbod op hoofddoekjes, verdediger van het beknotten van het vrije woord, mede door zijn toedoen werd het Thomas van der Dunk verboden om de Arondéuslezing te houden omdat meneer bang was dat de PVV te veel op de hak zou worden genomen.
In werkelijkheid heeft deze Iranees/Nederlander zijn oren laten hangen naar Hero Brinkman, gewoon een slappe figuur met veel noten op zijn zang.
Vriend ga een poosje terug naar Iran, misschien dat je dan gaat waarderen wat het betekent een vrije meningsuiting te hebben en dat als je homo's tolereert je ook een hoofddoekje moet tolereren.
Link naar de weke knieën van Meino Schraal.
Link naar, met de kennis van nu.
Link naar voor verbod op hoofddoekjes.
Link naar homo recht.

Nog even een advies aan Meino van het CDA, zoals u anderen oordeelt zult gij zelf geoordeeld worden.1 Corinthiers 6 vrs 9-10;
9 Of weet gij niet, dat de onrechtvaardigen het Koninkrijk Gods niet zullen beërven?
10 Dwaalt niet; noch hoereerders, noch afgodendienaars, noch overspelers, noch ontuchtigen, noch die bij mannen liggen, noch dieven, noch gierigaards, noch dronkaards, geen lasteraars, geen rovers zullen het Koninkrijk Gods beërven.

Uri Rosenthal (VVD)

De man met het kleine pruilmondje. als ik hem zie praten, laat staan hoor praten, bekruipt mij een eng gevoel, het is alsof ik een anaconda in de bek kijk. Levensgevaarlijk, zo'n beest.
Deze keer gaat het over Libië, Nederland doet mee aan de missie in Libië, zouden ook van ganser harte mee bombarderen, we sturen ook een missie naar het opstandelingenbolwerk Benghazie om te bekijken hoe de vlag er voor staat. Hij pleit ook voor alle mogelijke soorten van sancties tegen het regime van Kadhaffi.
OM een lang verhaal kort te maken ben je geneigd om te zeggen, opstandelingen, rebellen of hoe je ze ook noemen wil, kat in het bakkie!
Nu komt de Nederlandse kruideniers mentaliteit weer om de hoek, van verkoop de huid van de beer niet voor hij geschoten is, want;
"Wij staan wel achter de rebellen maar erkennen hen niet!"
Begrijpt u nu waarom ik Uri vergelijk met een anaconda?
"Sluw en levensgevaarlijk"
Link naar het artikel.

Wij

"betalen Griekse belasting!"
Griekenland wordt met miljarden leningen op de been gehouden, maar de bevolking aldaar betaald bijna geen belasting, dat doe wij voor hen!
Soort solidariteit beginsel van onze gristelijke bestuurderen.
Link naar het artikel.

Zielig toch?

Demjanjuk leed net zoveel als de joden onder het bewind van de Nazi's!
Volgens zijn advocaat, begrijpelijk dat een advocaat zijn of haar client op alle mogelijke manieren wil verdedigen, maar er zijn grenzen.
Deze advocaat Ulrich Busch moet zich doodschamen, Demjanjuk heeft met satanisch plezier mensen uitgeroeid, heeft daar nooit enige spijt over getoond, vertel dan als advocaat dan niet dat de man eronder heeft geleden!
Gewoon tot zijn laatste ademtocht achter de tralies!
Link naar het artikel.

Henk en Ingrid

Staan al 8 jaar op de wachtlijst voor een woning en ze zijn nog lang niet aan de beurt want meneer de minister vakantiebungalow Leers heeft besloten dat een asielzoeker met een verblijfsvergunning binnen 10 weken een woning moet hebben, of de gemeenten daar maar even voor willen zorgen, dat valt te lezen in diverse dagbladen, maar van blonde Greet hoor ik nog niets, kom op PVV doe eens wat voor je kiezers zoals Henk en Ingrid.
Oh ja, sorry te druk met hoofddoekjes dat is waar ook, dom van me om dat te vergeten.
Link naar het artikel.