welkom

Welkom bij opa Jan

maandag, januari 31, 2011

Norm

Er was eens een minister president die vond dat een aantal figuren te veel verdienden en dat moest veranderd worden, 160000 euries was de max volgens hem, want er zijn normen en waarden toch?
Men noemde dit de "Balkenende" norm, wat schetst mijn verbazing bij Ernst & Young komt een meneer in dienst die 3 keer de "Balkenende" norm gaat verdienen en hoe heet deze meneer? "Balkenende", joepie heel goed u bent door naar de volgende ronde.

Link naar het artikel.

Leers

Dat is die sjoemelende duur vakantiehuisjes man met die gemene oogjes die per ongeluk minister is geworden.
Na de uitspraak van de rechter dat Sahar voorlopig nog in Nederland mag blijven, voor alle duidelijkheid Sahar is een Gristelijk meisje, gaat meneer Leers met de valse oogjes in hoger beroep om haar alsnog uit te kunnen wijzen!
Meneer Leers is van het CDA dus ook van Gristelijke huize, maar bij hem is er geen sprake van de gevoelens die bij een (naam) christen horen.
Integendeel, nu gaat hij zich hard maken dat homosexuele immigranten hun partner naar Nederland mogen laten komen.
Geachte namaak christen, staat er niet duidelijk in de bijbel dat het Jehovah/ Jaweh een gruwel is als mannen bij mannen nederliggen?

Leviticus 20 vers,13
Wanneer ook een man bij een manspersoon zal gelegen hebben, met vrouwelijke bijligging, zij hebben beiden een gruwel gedaan; zij zullen zekerlijk gedood worden; hun bloed is op hen!

Dus vertel mij maar eens Christen waarom Sahar het land moet verlaten en homo partners hier welkom zijn. Beetje tegenstrijdig toch?
Althans dat is de mening van opa Jan.

Link naar het artikel.

vrijdag, januari 28, 2011

A Triple

"in dart termen of drie vliegen in één klap"
Keurig gemaakt door mevrouw Sap, hoe heeft men in Godes naam dat mens fractievoorzitter kunnen maken vraag ik me af.
Groen Links ontstaan uit de PSP en de CPN. De oude PSPers draaien zich om in hun graf na gisteravond.
Voor de jongeren, de P van PSP stond voor "pacifistisch"
De triple die ze heeft geslagen houdt in;
1- Binnenkort weer lijkzakken voor een actie waar ruim 80 procent van de partij tegen was.
2- 2 maart a.s. de partij wordt gehalveerd!
3- De PVV heet de afvalligen welkom en wordt een factor van belang in de eerste kamer!


Hetgeen weer inhoudt dat;
1- Sahar weer teruggestuurd wordt naar Afghanistan.
2- Dat in openbare gebouwen geen hoofddoekjes mogen worden gedragen.
3- Dat homo's als volgende aan de beurt zijn.
4- Dat demonstranten in loon moeten worden gekort.

Dus als u wilt dat de dictatuur in Nederland nog groter wordt moet u stemmen zoals Henk en Ingrid doen, met de Henkjes en Ingridjes bedoel ik hen die pas wakker worden als het te laat is.
Dus stem dan vooral PVV en Groen Links.

Link 1 Sahar.
Link 2 Hoofddoekjes.
Link 3 Korten salaris.
Link 4 Homo plaatsen.
De PVV begint NSB trekjes te vertonen zacht uitgedrukt, althans dat is de mening van opa Jan, "en dat Groen Links dat nu niet door heeft gehad en de PVV lachend in de kaart speelt"

donderdag, januari 27, 2011

Zo maar

Democratie is alleen nog maar een woord een woord van heel lang geleden, democratie betekent door het volk geregeerd, vandaar dat er "volksvertegenwoordigers" moeten zijn, zij nemen tegen een riant salaris plaats in de 2e kamer om de wensen van het volk te vertolken.
Hetgeen ook altijd gebeurt,
"73 procent van het volk is tegen een nieuwe missie naar Afghanistan, dus beslissen onze volksvertegenwoordigers dat we er wel naar toe gaan."
Welkom in Utopia waar het volk nog gelooft in politici.

Wedden dat

was vroeger een TV prgramma, tegenwoordig hebben we Jolande Sap van Groen Links, en ik durf met u te "Wedden dat" Groen Links instemt met een missie naar Kunduz.
Durf ook met u te "Wedden dat" Jolande Sap een motie van wantrouwen aan haar broek krijgt op het Groen Links congres.
Durf ook met u te "Wedden dat" dit Groen Links 2 maart a.s. een hoop stemmen gaat kosten.
Het is niet nodig om te "wedden dat" zij zich door regeer geilheid volkomen belachelijk maken, althans dat is de mening van Opa Jan.

Ga dus vooral niet op Groen Links stemmen 2 maart a.s.

zaterdag, januari 08, 2011

Gaat u maar rustig slapen!

Hebben we dat niet meer gehoord?
Volgens de deskundigen, of moet ik zeggen de volksverlakkers, is er bij de brand in Moerdijk niets aan gevaarlijke stoffen naar buiten gekomen en wat er vrij kwam is direct verbrand. Misschien dat U het gelooft, maar opa doet daar niet aan mee.
De bewoners hebben zich weer met een kluitje in het riet laten sturen, in dit geval chemisch verontreinigd riet.
Een burgervader die als eerste statement zei, ik ben pas 2 jaar burgemeester, met andere woorden, bij mij moet je niet zijn.
De milieu arts Henk Jans, zegt,Geen gevaar voor volksgezondheid Moerdijk,
en er komt geen bevolkings onderzoek!
Jammer van die brandweerlieden en politiemensen die nu al ziek zijn, maar gaat u vooral gewoon door, niets aan de hand, met 90 procent van de schadelijke stoffen was niets aan de hand en van de resterende 10 procent kan je hooguit kanker krijgen, zoiets was het toch milieu arts Henk Jans?

Link naar het artikel.
Link gezondheidsklachten.
Link naar zieke hulpverleners.

Overdreven

In Rotterdam werd vandaag afscheid genomen van Coen Moulijn, in zijn tijd een begenadigd voetballer, voor een Feyenoord supporter van die tijd de beste ter wereld, maar hij was net zoals iedere voetballer aan vergankelijkheid onderhevig. Voetballers gaan nu eenmaal niet langer mee als 10- 15 jaar.
De waarde die zij hebben voor het bestel zijn uitermate gering, hoe sympathiek, aardig of leuk zij ook mogen zijn.
Als club ben je daar terecht trots op maar wat er de laatste dagen in Rotjeknor gebeurde is bij het absurde af.
Enkele vervelende vragen mijnerzijds, wat heeft Coen betekent voor de opbouw van Nederland? Antwoord; tegen een bal getrapt.
Heeft hij Nederland wereldkampioen voetbal gemaakt? Antwoord, nee!
Coen was een fijn mens een goed mens een aardig mens zoals er zovelen zijn, gaan we al die andere aardige mensen ook zo een plechtigheid geven? Antwoord, nee!
De mensheid is de weg kwijt, de maatschappij is verhard en toch moet men zijn affectie kwijt, voor elkaar doen we het niet meer, te druk, geen tijd, volle agenda, maar een happening voor een overleden voetballer een vermoord persoon, etc, het maakt dat de mensen hun emoties kunnen uiten.Arm volk.

Tenenkrommend verhaal van Ahmed Aboutaleb, hij was verdomme nog niet eens geboren toen Coen al gestopt was met voetballen,"Aboutaleb (1961) groeide op als zoon van een imam in Beni Sidel, een klein dorp in het Marokkaanse Rifgebergte, in de provincie Nador. Op 17 oktober 1976, op vijftienjarige leeftijd, kwam hij met zijn moeder en broers naar Nederland."

Tijdens de plechtigheid;"Aboutaleb roemde de voetbalkwaliteiten van de Feyenoorder van de Eeuw. 'Hij had de beste voorzet van de wereld', betoogde hij.
De burgemeester eerde Moulijn ook voor zijn grote aandeel dat hij na de oorlog in de wederopbouw van de stad heeft gehad."


Alstublieft Rotterdammers, stroop de mouwen op en ga aan de slag, maar bespaar ons dit sentimentele gedoe!

Link naar het artikel.

vrijdag, januari 07, 2011

Politie

Er zouden in Nederland 3000 politie agenten bij komen volgens het kabinet, maar u weet wel de ouwe burgervader van Rotterdam, kan de naam niet door m'n strot krijgen, maakte voor ons een rekensommetje, dat als er drieduizend bijkomen is dat mooi want er moeten er ook drieduizend weg, dus is er niets aan de hand, gaat u maar rustig slapen, het klootjesvolk trapt in zulke redeneringen, maar er kunnen nu wel plotsklaps een kleine 1000 man naar Afghanistan, waar we net zijn vertrokken, om politie mensen op te gaan leiden, die bij voorbaat al zo corrupt zijn als de pest!
Schiet u mij maar lek, dit is niet wat het gepeupel wil beste Mark!

Femke

Femke Halsema 44 jaar.....stopt ermee.

Femke wilde nog zo graag een priode extra en kreeg deze.
Waarom wilde Femke dat nou zo graag ?
Toen ik gister middag op de radio hoorde dat Femke Halsema acuut stopte als fractie voorzitster en ook niet meer in de 2e kamer terug komt, kreeg ik een heel naar gevoel over mij heen.
Niet dat Femke stopt, maar wel de mogelijke reden daarvoor.

Volgens de doctrine van de Partij Politiek van GL,dus volgens hun statuten kan er maar 3x 4 jaar = 12 jaar iemand fractie voorzit(s)ter zijn.
Maar Femke wilde nog een periode extra en kreeg deze,zonder protesten, en werd herkozen voor de volgende periode..

Waarom wilde Femke dat nou zo graag?

Misschien wel om de volgende reden, zeker weten doen we het niet, maar zij hoefde nog maar een half jaar als fractievoorzitster in de 2e kamer te gaan zitten,
om dan na 12,5 jaar recht te hebben op haar volle pensioen ongeacht haar leeftijd .
Dat gebeurde ook met die andere politicus van D66, ene B. Dittrich die vertrok ook na 12,5 jaar en kreeg zijn volle pensioen .

Nu heeft zij intussen haar pensioen opbouw gehaald en madam vertrekt!
En dat terwijl ome Arie en tante Truus, tot zijn/haar 66/ 67e jaar door mag gaan ploeteren om de pensioengerechtigde leeftijd te halen.

En daarom is er maar een conclusie mogelijk:
Schaf deze idiote pensioenregeling voor al die politieke artiesten zo snel mogelijk af en stel ze gelijk aan Ome Arie en Tante Truus !
"Dus vooral Groen Links stemmen in Maart" (niet dus)

Fijn Weekend.

Voor u gevonden op het WWW