welkom

Welkom bij opa Jan

donderdag, september 30, 2010

Begrijpt u het nog?

Als het CDA zaterdag ja zegt tegen het akkoord, dan staat volgende week het eerste kabinet Rutte op de trappen in aanwezigheid van hare grajesteit.
Of moet ik zeggen het eerste kabinet Wilders?
Want Rutte en Verhagen worden door Wilders gedoogd.
Nu weet u net zo goed as ik dat in Nederland al decennia lang een gedoogbeleid wordt gevoerd, dus zoveel nieuws is er niet onder de zon.
U en ik en veel politici gedogen dat velen misbruik maken van sociale wetten en uitkeringen, u en ik en veel politici gedogen dat medelanders het verdommen om in te burgeren. Gedogen is feitelijk de basis van onze "knuffel politiek."
Het is een mooi woord, ligt prettig op de tong, mooie ronde "O" klank niettemin ontgaat ons de betekenis van het woord nog als eens, gedogen is niet het meest aanbevelenswaardige woord als het om het dagelijks leven of om een nieuw kabinet gaat.
De letterlijke betekenis vanuit verschillende woordenboeken luidt;
" Niet optreden tegen iets wat eigenlijk niet mag.
Oogluikend toelaten wat eigenlijk onwettig is.
Tolereren, dulden, toelaten, toestaan, verdragen, veroorloven."


De hoofdzaak is dat Geert Wilders als een spin in het web zit en voorlopig alle slagen heeft binnen gehaald, wat hem weer electorale winst op gaat leveren.
Indien hij kans ziet om zich tot maart 2011 een beetje in te houden gaat hij tijdens de staten verkiezing zijn grote slag slaan.

Link naar gedogen.

zondag, september 26, 2010

Wouter Bos

Ja hoor eindelijk horen we weer iets van onze Paulus de Boskabouter, eerst het land aan de financiële afgrond brengen, zorgen dat het kabinet sneuvelt over een stok die hij nodig had om te slaan, achter de schermen verdwijnen en dan terug komen als topman bij de KPMG, meneer gaat daar de financiële sector adviseren, want let op;"hij gaat zijn financiële expertise aanbieden!"
Mijn god als hij dat net zo deskundig doet als in het kabinet is de KPMG volgend jaar ook bankroet.
Over de Balkenende norm hoor ik hem ook niet, deze mislukte minister en geflopte fractieleider, gaat met 4 dagen werken in de week 400000 euro per jaar verdienen.
Bedankt Wouter voor het plukken van de bejaarden, de zorg en de uitkering gerechtigden.
Hoop dat je geen nacht rustig kan slapen met zo een schandalig salaris.
Het geeft me alleen een fijn gevoel te weten dat niet alle eikels aan een boom hangen, hoogstpersoonlijk zou ik je graag aan die boom zien hangen, tussen al die eikeltjes.

Link naar het artikel.

zaterdag, september 25, 2010

Zomaar

voor iemand die het verwacht.

donderdag, september 23, 2010

Wilders

de man die altijd en overal mensen "de oren wast"
Deze man kan er slecht tegen als er iets over hemzelf wordt gezegd.
Als de Indonesische ambassadeur iets ten nadele van blonde Geert en aanhang zegt, moet deze man door het stof omdat de taal Geert niet aanstaat, huiver en verbaas u over de reactie van blonde Greet;
"Wilders reageerde woedend op de in zijn ogen ''schandelijke uitspraken'' en eiste dat de minister zou uitzoeken of de ambassadeur hier namens zijn eigen regering had gesproken. Als dat het geval zou zijn, eiste de PVV-leider dat de ambassadeur ''diplomatiek de oren worden gewassen''. ''Dit kunnen we niet over ons heen laten gaan.'' Wilders zei dat hij niet snel tevreden zou zijn over het antwoord waarmee Verhagen terugkomt. ''Indonesië zal een toontje lager moeten zingen."

Als dit de manier wordt om politiek te bedrijven vrees ik het ergste voor de Nederlandse samenleving en economie!
Link naar het artikel.

woensdag, september 22, 2010

CDA-PVV

Om bang van te worden!
Wat in Frankrijk is begonnen slaat over naar Nederland als we niet oppassen. Weer worden we gebeten door een dolle gristelijke teef Mirjam Sterk genaamd.
Quote;"het Tweede-Kamerlid Mirjam Sterk (CDA)wil een scherper beleid voor Roma en dreigt met uitzettingen."

Samen met de PVV van geblondeerde Greet, die in het verkiezingsprogramma pleit voor etnische registratie.
voelt zij zich heel sterk.
Wat niet te begrijpen valt is dat iemand uit een christelijke partij zulk soort denkbeelden kan en mag ventileren.
Bovendien is het koren op de molen van Geert want met zulke mensen wordt hij op een troon naar de overwinning gebracht zonder zelf enige verantwoording te dragen.

Zou Mirjam ook willen dat zij over de grens worden gezet??? Of zijn zij van economische waarde? "Zogenaamd "Zwaar Geschut."


Link naar het artikel.

dinsdag, september 21, 2010

Kort

"Wee het volk dat gelooft in een God
en vertrouwt op het Koningshuis."

Hare Majesteit

"en aanhang merken er niets van!"
Maar als je oud, weerloos en afhankelijk bent is de race gelopen.
U wordt dan op alle mogelijke manieren gepakt.
De zorgpremie gaat omhoog, op de AWBZ wordt u gekort, meer medicijnen die u zelf moet betalen, uw eigen bijdrage gaat omhoog, het pensioen gaat omlaag.
Dat is de dank aan de ouderen met hun bijdrage aan een welvarend Nederland dat door de PVDA en het CDA naar de bliksem is geholpen.
Ze durven het niet openbaar te maken maar de gevestigde partijen zien het liefst dat u op uw 65e verjaardag de pijp uit gaat, want we worden veel te oud vinden zij.

En deze stomme ouwe muts zit nog te zwaaien naar hen die totaal geen mededogen hebben met de ouderen in de maatschappij

Link naar het artikel
Link naar Boekhouders kijken naar de zorg.

zondag, september 19, 2010

Hotel Het Witte Huis

Op de grens van Amersfoort en Soest staat een hotel het Witte Huis genaamd,op een goede dag in dit geval voor de bewoners van Soest een slechte dag werd het hotel tot asielzoekers centrum gebombardeerd.
Ja je moet toch wat met die arme zielige Afrikanen, is er nu nooit één of ander licht in ons apparaat dat bij zichzelf denkt;"Gut oh gut, waar haalt die zielige arme Afrikaan het geld voor een vliegticket vandaan?"
Nee, zover moet je een ambtenaar niet laten denken want de kans bestaat dat deze beste brave borst heftig vermoeid de pijp aan Maarten geeft en dat is uiteraard niet de bedoeling.
Om een lang verhaal kort te maken in dat hotel zitten, binnenkort, zaten 200 Afrikanen die zich kostelijk vermaken in dat hotel.
Zij zorgen regelmatig voor overlast, vernielen zo af en toe een pui van een hen wat minder gezinde persoon.
Er werd ook wat vrouwenhandel bedreven, prostitutie is of was de normaalste zaak van de wereld. Kortom zij bezorgen de omwonenden overlast.
Nu heeft de rechter uitspraak gedaan en moeten zij binnen afzienbare tijd het hotel verlaten.
Hetgeen betekent dat het COA op de achterste benen staat, schande schande schande dat zoiets gebeurt in Nederland.
Geen zorgen COA ze gaan gewoon naar Amersfoort tussen het gewone volk, die kunnen wel tegen een beetje tuig van de richel.
Amersfoort u bent gewaarschuwd, zij komen!
Het CAO gebroed dat bestaat bij het gedogen van allerleihande tuig uit vreemde landen en betaald wordt door ons belastinggeld moet haar doelstelling eens gaan wijzigen.
Dus niet langer Centraal Opvang Asielzoekers,
maar "Centraal Ouderen Advies" en ondersteuning centrum.
Het wordt tijd dat we eens gaan denken "aan eigen volk eerst", want het tuig dat in het hotel zit moet zonder meer terug gestuurd worden naar Afrika.
Ter attentie van de heer Maxime Verhagen, "Normen en waarden" moeten hersteld worden, toch?
Ben zelfs bevreesd dat onze geblondeerde Greet met zijn kont op het pluche zich hier ook niet meer druk over maakt, want meer water kan hij niet meer in de wijn doen!
Arm volk, arm land.

Link artikel asielzoekers naar Amersfoort
Link naar horror hotel.
Link naar artikel Telegraaf.

Wat doe ik verkeerd?

Opa heeft geen huur subsidie, heeft ook geen steun van de sociale dienst, kan met veel pijn en moeite één keer per jaar een week op vakantie, moet een behoorlijk deel van zijn medicijnen zelf betalen,spreekt en schrijft Nederlands plus nog wat andere talen.
Als de koelkast of wasmachine de geest geeft is er geen instantie die het hem gratis levert.

Hoe komt het dan dat er mensen zijn die een uitkering, huursubsidie , mooie dubbeldeurs koelkast, gasfornuis en wasmachine krijgen.
Hele dagen thuis zitten,nooit werken, geen woord Nederlands spreken, niet de minste behoefte tonen om het te leren.
Met een mooie auto regelmatig naar Duitsland op familiebezoek gaan. In het bezit zijn van een 80cm LCD TV, een 20 inch laptop met draadloos internet.

Of gaat het er niet om wat ik verkeerd heb gedaan, maar is het meer wat de PVDA en het CDA verkeerd hebben gedaan.
Zij die het altijd hebben over normen en waarden passen die alleen maar toe op hen die willens en wetens de kluit belazeren, want zij zijn zo zielig.
Zo, dat lucht op!

vrijdag, september 17, 2010

Inburgeren

Inburgeraars dreigen hun examen niet op tijd te kunnen halen. Tjonge daar hoort opa van op.
Is het niet zo dat onze regeerders veel regels hebben opgesteld over het hoe en waarom, maar men het vooral heeft over de rechten, over de mogelijkheden om uitstel, uitstel en nog eens uitstel te verkrijgen omdat blijkt dat de inburgeraar geen zin heeft om in te burgeren.
Zet er eens een sanctie op; "Niet inburgeren? Oke, terug naar land van herkomst."
Naar nu blijkt is van de meer dan 100.000 inburgeraars maar een kwart geslaagd.
In beter Nederlands zonder wollige taal betekent het dat er meer dan 75000 met hun pet en hoofddoekje naar de cursus hebben gegooid.
Hetgeen betekent dat 75000 maal 6000 = 450 miljoen goede harde Euries met dank aan onze geitenwollensokken vrienden door de gootsteen zijn gespoeld!
Hoogste tijd om daar iets aan te gaan doen vindt u ook niet?
In Duitsland wil de CSU immigranten die de inburgeringscursus weigeren gewoon het land uitzetten, misschien navolging voor Wilders, Rutte en Verhagen?

Link naar inburgeraars.

Link naar Duitsland CSU.

Gek he?

Je hebt prinsen en prinsen, das logisch, maar het verschil in kwaliteit valt zo op.
Je hebt prinsjes die men prins pils noemt en je hebt verdienstelijke prinsen die geoefend zijn om mensen uit de waterhuishouding te redden, me dunkt een voornamer taak als het gelul van onze prins over waterhuishouding.

"Zie hier een echte Prins"


Link naar het artikel.

woensdag, september 15, 2010

Discriminatie

De tweede kamer heeft een actieplan om discriminatie tegen te gaan.
Aanleiding hiertoe is de toenemende discriminatie van Joden en Homo's waarbij lichamelijk geweld niet geschuwd word.
Hoofdzakelijk komt deze discriminatie uit de Marokkaanse hoek, want een homo mag je toch met het hoofd naar beneden van de Euromast gooien en als Jood kan je niet veilig meer door Amsterdam lopen?
Aangezien onze feldwebel Hirsh Ballon het druk heeft met dit alles ordelijk tot een plan te vormen is er nog iemand bijgekomen om het plan uit te laten dijen vanwege het discrimineren van Marokkaanse Nederlanders, althans dat vindt de heer Azarkan.
De heer Azarkan vergeet echter dat juist zijn groep er voor heeft gezorgd dat er maatregelen getroffen moeten worden om Joden en Homo's te beschermen tegen medelanders.
Hij moet geen appels met peren vergelijken en gewoon toegeven dat de zg gediscrimineerde Marokkanen het onheil over zich zelf af hebben geroepen.
Laat een ieder in zijn waarde, schijnt voor een hoop nieuwe medelanders moeilijk te zijn, onbegrijpelijk, want de reden dat zij hier zijn is dat zij stuk voor stuk zijn gevlucht uit landen waar tolerantie niet bepaald hoog in het vaandel staat

Link naar het artikel.

dinsdag, september 14, 2010

Strafmaat

Vaak, vaker dan u denkt, is de Nederlandse rechterlijke macht niet te volgen.
Waarschijnlijk omdat opa geen opleiding heeft genoten die hem heeft geleerd wat krom is recht te praten of omdat hij tijdens zijn opvoeding door ongeletterde ouders de stelling heeft mee gekregen;"Gelijke monniken, gelijke kappen."

U wilt een voorbeeld?
Een 29 jarige vader slaat zijn 5 maanden oude baby dood, de baby is overleden aan ernstig hersenletsel (schedelbreuk) de eis tegen de vader is 3 jaar, let wel dat is nog niet de uitspraak, de moeder krijgt 240 uur werkstraf en 3 maanden voorwaardelijk.

Ander voorbeeld.

Man steekt een bekende neer die aan de gevolgen van de messteken is overleden.
Uitspraak 15 jaar cel met aftrek van voorarrest.


Mijn vraag is nu, is de baby minder dood dan de neergestoken man of is het leven van een baby minder waard dan het leven van een volwassene, vanwege het verschil in strafmaat?

"Of maakt de rechterlijke macht er een zootje van?"

Link naar het artikel over de baby.
Link naar het artikel over doodgestoken man.

André Rouvoet

Lang niets van de man gehoord, maar eindelijk daar istie dan weer.
"DEN HAAG - De Nederlandse regering wil eerst de conclusies van de Europese Commissie over de Roma in Frankrijk afwachten, voordat zij met een oordeel komt.Dat zei minister André Rouvoet dinsdag op vragen uit de Kamer. Hij verving college Ernst Hirsch Ballin van Justitie."

Nooit eens zelf een standpunt innemen, altijd maar afwachten wat anderen zeggen en daar dan klakkeloos achter aanwandelen. Beste André, het uitzetten van mensen ongeacht ras of religie is ten alle tijden onmenselijk. De Schrift moet u toch iets anders hebben geleerd.

"Lev 19,33,Iemand die als vreemdeling in jullie land verblijft, mag je niet onderdrukken."

"Gen 23,4,Ik woon maar als vreemdeling bij u. Geeft u mij hier een eigen graf, dan kan ik mijn overleden vrouw uitdragen en begraven."

"Ex 23,9,Vreemdelingen mag je niet uitbuiten. Jullie weten immers hoe het voelt om vreemdeling te zijn, omdat jullie zelf vreemdelingen zijn geweest in Egypte."

Lieve André, tot zover de bijbel klas voor deze dag, groeten van uw ongelovige maar niet achterlijke opa Jan.

Link naar het artikel.

Ab Klink

de man die weg is en toch nog regeert?
In Nederland is alles mogelijk om het bijvoorbeeld even te hebben over de heer Ab Klink, de man die vond dat ziekenhuizen maar even een half miljard moesten ophoesten om de begroting rond te krijgen.
Want zo redeneerde hij dat hebben jullie vorig jaar teveel uitgegeven, dus dat betaal je nu maar terug, met andere woorden als jullie vorig jaar, ik doe maar een gooi, 300 mensen het leven hebben gered dan laat je er in 2011 maar gewoon 300 meer doodgaan.
Koele kille redenering voor een Christen, want hij gaat toch naar de hemel denkt hij dus maakt het niet zoveel uit.
Hoe kan een demissionair minister zulke besluiten nemen zonder dat de kamer daar tegen in opstand komt?
Hoe kan een demissionair minister die zelf de armoede in het zorgstelsel in het leven heeft geroepen stellen dat DE ziekenhuizen een half miljard teveel hebben uitgegeven.
Hoe kan een demissionair minister het goed keuren dat een ziekenhuis en een zorginstelling voetbalclubs sponsort?
Even, heel even ga ik op de stoel van Louis van Gaal zitten;"Ab Klink, ben ik nu zo knap of ben jij nu zo dom?"

Link naar het artikel.

maandag, september 13, 2010

Eerwraak



Eerwraak is iets dat alleen bij achterlijke volkeren voor komt. Het heeft weinig met religie te maken, want religie is toch liefde?
Het gaat er alleen om de superioriteit van mannen te bevestigen.
Te weinig aandacht wordt er aan deze misdaden tegen de menselijkheid besteed.
Alleen hier in Nederland sterven ongeveer 13 mensen per jaar onder de noemer "eerwraak"
Wereldwijd gezien praat men zelfs over 5000 maar vermoedelijk 4 maal zoveel slachtoffers, waarbij opvalt dat de mannelijke plegers bijna altijd vrij uit gaan.
Wat Nederland betreft, we hebben wel miljarden over om oorlogje te spelen in Afghanistan maar in Friesland moest men dankbaar zijn dat het aantal opvang plaatsen voor de met eerwraak bedreigde meisjes van, let op;"acht naar tien" ging met dank aan ons gulle kabinet.
Link naar Nederland.
Link naar, Afgeslacht in naam van de eer,moet u lezen.

Sponsoring

Heden ten dage moet alles wat te maken heeft met sport, kunst of cultuur via sponsoring in stand gehouden worden.
Daar is ook geen enkel bezwaar tegen, het begint pas nijpend te worden als instellingen en bedrijven die door de staat worden gefinancierd geld gaan storten in bodemloze putten zoals de voetballerij.
Eerste voorbeeld ING de voormalige postbank.
Men heeft 10 miljard euro staatssteun ontvangen, uw en mijn belastingeld, en zij presteren het om doodleuk zelfs in het buitenland de sport te sponsoren.
Tweede voorbeeld Fortis, krijgt 4 miljard van de Nederlandse staat en blijft vrolijk geld pompen in de sport.
Derde voorbeeld ABN Amro kreeg een injectie van 30 miljard, waarvan meneer Bos zei dat het geld terug zou komen maar waarvan Gerrit zalm zei, ja dag hoor daar kan je naar fluiten en toch vinden we het heel normaal dat ABN AMRO de sport sponsort.
Dan komen we aan ziekenhuizen, waar het water tot aan de lippen staat vanwege de bezuinigingen.
Het Albert Schweitzer ziekenhuis sponsort nota bene de voetbalclub Barendrecht, onbegrijpelijk!
Thuiszorg Groningen kreeg een financiële injectie van 15 miljoen en sponsort doodleuk FC Groningen voor 80.000 euries per jaar.
Volgens de zojuist weg gepromoveerde Ab Klink is dit toch helemaal niet zo erg.
Meneer Klink heeft nu alle tijd om eens een dag en een nacht mee te draaien in een ziekenhuis, van harte aanbevolen Ab, misschien dat je er dan achter komt wat jij aan de zorg hebt verpest door aan hen niet te halen doelstellingen te eisen en anderzijds het goed te vinden dat er met overheidsgeld gestunt word.

Link naar ING sponsoring.
Link naar Fortis sponsoring
Link naar ABN Amro sponsoring
Link naar Albert Schweitzer ziekenhuis sponsoring
Link naar Thuiszorg Groningen sponsoring

de PVDA

onder leiding van onze Job wordt met de dag belachelijker.
Na jaren van gedogen, knuffelen, kopjes theedrinken, gaat de partij, althans wat er van over is, voluit in de aanval.
Men heeft het niet meer over de crisis, men spreekt niet meer over de moeilijke problematiek waar het land mee worstelt, nee men gaat voluit in de aanval om het kabinet "Wilders" zoals Job het noemt met behulp van het volk, de ouderen en de jongeren om zeep te brengen.
Ja daar krijgt u toch rode koontjes van, Job heeft de theepot afgezworen en gaat met het gepeupel de strijd aan met rechts!
Niemand heeft hij daar bij nodig, want; " De SP wordt weggezet als een dogmatische socialistische partij en D66 en GroenLinks als links-liberale clubs."
Het voorlopig resultaat is dat Job als voorproefje 2 zetels heeft ingeleverd tov vorige week 23 ipv 25 zetels.
Het gaat er op lijken dat onze knuffelende theedrinkende vriend van de éne dag op de andere "anarchie" gaat prediken.
Het duurt niet lang meer tot de PVDA net als het CDA in brokstukken uiteen valt.

Jammer, had je maar niet aan moeten dringen op een onderzoek naar "rechts," op deze manier ben je gewoon een zielig mannetje.
De PVDA Kamerleden worden niet betaald om een andere partij onderuit te halen, maar om het land constructief te ondersteunen.

Link naar oppositie plannen.
Link naar PVDA op oorlogspad.
Link naar peiling losers CDA en PVDA

Roma

Parijs gaat door met het uitzetten van Roma.
Puur een vorm van racisme, gaan we straks andere rassen uitzetten?
Het wordt een beetje eng in Europa.

Vergeet niet zonder de Roma geen Gypsy Flame.



Link naar het artikel.

vrijdag, september 10, 2010

Dit

was in de jaren 40 van de vorige eeuw.



Nu in het jaar des Heeren 2010,



Sommigen verlangen naar die goede oude tijd.

hoe komt het

dat ik in deze formatie maanden steeds aan deze clip moet denken?



"Lees de column van Rob de Wijk"

woensdag, september 08, 2010

Geloofwaardig

Volgens de heer Tjeenk Willink moet de nieuwe premier geloofwaardig zijn.
Voor mij zijn Mark Rutte en Geert Wilders nu al ongeloofwaardig.
De heer Maxime Verhagen is als ongeloofwaardige geboren dus daar moeten we geen woorden aan vuil maken.
Na hetgeen onze geblondeerde Greet over de heer Willink heeft gezegd is voor mij de heer Willink ook ongeloofwaardig.

de PVV-leider zei dat de adviseur van de koningin nooit meer informateur zou mogen zijn. Bovendien zou hij hebben willen laten onderzoeken of het mogelijk was om Tjeenk Willink te ontslaan als vicepresident van de Raad van State.

Zo zie je zij hebben allemaal tonnen boter op het hoofd.

Link naar het artikel.

Bedankt Ab Klink

Het land dat eens een verzorgings staat was is gedevalueerd tot een derde wereld land.
Ja, ik heb het over Nederland.
Afgelopen zomer besliste de heer Ab Klink dat het PGB bevroren wordt tot het eind van dit jaar.
Hetgeen betekent dat als u voor het eind van dit jaar "terminaal" mocht worden u op een wachtlijst geplaatst word die maanden en maanden kan duren.
Als terminaal mens heb je toch niet anders aan je hoofd dus kan dit er ook nog wel bij en sterf je langzaam in je eigen vuil.
Cru gezegd maar wel kort en krachtig.
Het ergste van de kwestie is dat veel mensen hulp krijgen die dit in het geheel niet nodig hebben, maarrrrrrrr omdat zij "recht" hebben en het onderste uit de kan moeten.
Voorbeelden te over, kijk maar eens goed rond in uw eigen omgeving, bv lekker gaan winkelen met je thuishulp, twee scootmobieltjes bezitten en uren kunnen wandelen.
Niet kunnen stofzuigen maar wel aan de auto kunnen sleutelen.
Zo zijn er nog veel meer voorbeelden.
Maar voor een terminale patiënt is op het ogenblik geen PGB beschikbaar.
Jammer, niets aan te doen en we gaan over tot de orde van de dag hetgeen betekent dat onze politici tot in het oneindige zeggen; "De zorg daar kan best nog wat op bezuinigd worden."

Link naar het artikel.

Daar waar men boeken verbrandt

"Verbrandt men uiteindelijk ook mensen."

De Spaanse kardinaal Francisco Jimenez dwong de moslims van Granada in 1499 zich tot het christendom te bekeren. Korans werden openbaar verbrand.

De Duitse dichter Heinrich Heine schreef in 1821 de tragedie Almansor.

"Almansor:
We hoorden dat de verschrikkelijke Jimenez
Midden op de markten, te Granada –
Mijn tong verstart in mijn mond – de Koran
In de vlammen van een brandstapel wierp!
Hassan:
Dat was slechts een voorspel, daar waar men boeken
Verbrandt, verbrandt men uiteindelijk ook mensen."


"ruim een eeuw later, op 10 mei 1933, door de nazi’s. Op de Berlijnse Opernplatz en in tientallen andere Duitse steden en dorpen werden de door de nazi’s verfoeide werken van joodse, marxistische en pacifistische schrijvers symbolisch verbrand. We kennen de gevolgen."

Gaat dit nu op 11 september weer gebeuren? Wat is religie toch liefdevol!

Zelfs onze geblondeerde is hier tegen, vreemde uitspraak van een koranhater, gezien in de strijd om de macht uiteraard begrijpelijk.

Link naar het artikel.

dinsdag, september 07, 2010

Miljoenen

Heeft u, het domme Nederlandse volk bijeengebracht voor Pakistan.
Geld om arme sodemieters te helpen. Even enkele dingen rechtzettend, een groot gedeelte blijft zoals gewoonlijk aan de topsalarissen van de goede doelen directies hangen, zij potten een groot gedeelte van dat geld op, het restantje hetgeen dan naar Pakistan wordt overgemaakt, komt niet terecht bij één van de ons na aan het hart staande groepen, namelijk de Christenen, kijk zij mogen wel mee delen maar dan moeten zij zich bekeren tot de Islam. De keus om je geloof af te zweren of je kind niet te kunnen voeden is natuurlijk niet eenvoudig.
Is het geen goed idee om dit in ons land over te nemen, waarom kunnen moslims zulk soort dingen ongestraft uitvoeren en zouden wij niet kunnen zeggen;
"Je bekeert je tot het Christendom of je uitkering, huursubsidie e.d. wordt met onmiddellijke ingang stopgezet."
Ik weet zeker en dat is maar goed ook dat er binnen de kortste tijd protest demonstraties zouden komen.

Link naar het artikel.

Over

"Integratie" gesproken.
U kent ze vast wel die 3 over het paard getilde oh zulke vrome "meiden van halal"
De één zit gillend klaar te komen bij een aflevering van Sex and the City en een ander Jihad Alariachi is coördinator interculturele communicatie en wat doet onze Jihad zij verdedigt een Turk die niet wil dat zijn kind mee doet aan een "juffen verjaardag" op een christelijke school.
De regenten maar zijken over "Integratie" vergeet het maar daar komt met zulke figuren niets van terecht.
Maar gelukkig hebben we Hans Teeuwen nog, geniet, hoe hij de meiden van halal de bek snoert.


Link naar het artikel.

Er waren eens

Twee Turken, zij moesten "inburgeren" zoals dat tegenwoordig heet.
Zij hebben uiteraard via één of andere geitenwollensokkenproleet uitgevonden dat volgens de EU inburgeren niet verplicht gesteld kan worden.
Zelfs een rechter ging daar volkomen mee akkoord en besliste dat zij die cursus niet hoefden te volgen.
A- klaar ben je met zo'n mafkees van een rechter.
B- klaar ben je met zo'n mafkees van een wethouder.
C- klaar ben je met zo'n 2500 Rotterdamse en 553 Vlaardingse Turkse inburgeraars.
D- klaar ben je met zo'n 13 miljoen Nederlanders die straks verplicht Turks moeten gaan leren.
Er is een simpele oplossing,wethouder, niet "inburgeren" ook geen uitkering en wegwezen, enkele reis Turkije!

Link naar het artikel.

Kort

Hij ziet er niet naar uit, maaaarrrrr ballen heeft hij!
Wie, vraagt U?
In het gehele CDA, was er maar één helaas, je kan het met hem eens zijn of niet maar hij verloochende zijn principes niet.
Ab Klink die vond dat het CDA niet door één deur kon met de PVV is zoals het een vent betaamt opgestapt.
De vunzige sjacheraar Maxime heeft het pleit gewonnen de man die onder geen voorwaarde met de PVV in zee zou gaan.
Jammer CDA jullie hebben de verkeerde weggestuurd.
Het gaat je goed Ab, je was niet mijn keus, maar je hebt mijn respect verdiend.

maandag, september 06, 2010

Om ziek van te worden

Je neemt aan dat onze dames en heren politici over een gezonde dosis verstand beschikken. Helaas schijnt de grijze smurrie die onder des dames en heren's schedeldak behoort te zitten door de hoge temperaturen van de maand juli versteend te zijn.
Het land (welk land?) verkeert in crisis en dan hoor je, Markje wil niet met Jobje spelen,Jobje wil niet met Markje spelen Geertje rijdt alle wagentjes in de poep, Emieltje denkt de oplossing te weten maar er is geen hond die naar Emieltje luistert.
Last but not least komt Ivo Opstelten nog even meedoen, fijne man, aardige man, bekwame man, maar het duurt een jaar voor hij een zin heeft geformuleerd laat staan een kabinet geformeerd.
Wat doet hare grajesteit, ja ja die roept voor de zoveelste keer hetzelfde ouwe soepzootje op.
Vooral om maar te zorgen dat Geertje buitenspel blijft staan.

Dat had billenknijper Ruud toch weer mooi geregeld, bijna stond Ruud tuut tuut tuut langs de kant maar ten koste van de meest respectabele CDA coryfee is het toch gelukt.
Geert gaf de pijp aan Maarten, maar dat was hij eerlijk gezegd toch al van plan, de geblondeerde had veel te veel water bij de electorale wijn gedaan om geloofwaardig te blijven.
Zijn eerste opmerking was,"Zo nu zijn we de grootste oppositie partij."
Neem me niet kwalijk deze man is gewoon een Joker in het kaartspel, daar kan je nooit een land mee regeren, trouwens een CDA zonder Klink is als een "schallend bazuin" zoals in de schrift staat.
Om over de PVDA maar te zwijgen, Job kronkelt in alle bochten om aan de macht te komen, ben zelfs bevreesd dat hij openlijk op het Binnenhof Mark Rutte zou pijpen om vice premier te mogen zijn.

zondag, september 05, 2010

Scheringa

Ja ja, Dirkje gaat aangifte doen, DNB staat wat te wachten want ons Dirkje is goed pissig.
Hij wast zijn handen in onschuld, het zijn de anderen die hem dit allemaal aangedaan hebben.
Hij heeft ontelbare mensen in het ongeluk gestort want hij had geld nodig voor zijn dure hobby's en nu laat hij doodleuk van uit zijn riante boerderij weten dat hij weer een bank gaat beginnen.
Kan dat allemaal zomaar in Nederland? Eerst de boel willens en wetens beduvelen en daarna de draad weer oppakken en weer talloze mensen in het verderf storten.
DNB doe er eens wat aan.
Dirk schei uit met je gejammer en ga schapen fokken! Booming business after the ramadan!
Link naar het artikel.

Arjan Robben

Mijn God wat een gedoe zeg. Bayern wil uiteraard geld zien, de KNVB gaat praten, maar er is maar één schuldige en dat is Arjan zelf. Hij moest toch zo nodig meespelen ter meerdere eer en glorie van zich zelf.
Als hij naar zijn lichaam had geluisterd was hij thuis gebleven.
Link naar het artikel.

vrijdag, september 03, 2010

Kort

Wie de schoen past trekke hem aan;

"Niets doen is ontzettend moeilijk,
Je weet nooit wanneer je klaar bent."

donderdag, september 02, 2010

Mark Rutte

Of hoe vies de politiek is.
Aangezien het zetel aantal voor het nieuw te vormen VVD-PVV-CDA kabinet dreigt te struikelen over een tekort aan zetels heeft slimme Mark de uitvinding van het jaar gedaan.
Hij heeft nl de SGP benadert, deze gristenbroeders hebben zo wie zo een pesthekel aan Moslims dus zouden zij goed bij de club passen met hun 2 zetels, geeft Markje en Geertje weer wat lucht, want sinds Ab de knuppel in het hoenderhok heeft gegooid is het CDA niet meer zo betrouwbaar.

Hoe heeft Markje dat voor elkaar gekregen? Makkelijk, gewoon weer een standpunt laten varen, hij heeft nl beloofd de actie "Uit vrije wil" niet langer te steunen als de SGP het kabinet wil gedogen, dat was nl de eis van onze Gristenbroeders.
Zo als u weet scheppen griffo's er pervers genoegen in om de mens te laten lijden, want "Oh Heere Heere, mocht het eens gebeuren"
Mark heeft er gewoon lak aan dat het idee voor "Uit vrije wil" door oud partijleider Bolkestein is gelanceerd.
Het houdt in dat oude mensen die het leven niet meer zien zitten zonder ondraaglijke pijnen te lijden het recht hebben om euthanasie te plegen.

2e kamer verkiezingen 2010
SGP 163512 stemmen

--------------------------------------- Stemmen----Procent
1. Christen Democratisch Appèl (CDA) 1.281.886 - 13,61

2. Partij van de Arbeid (P.v.d.A.)------- 1.848.805 - 19,63

3. SP (Socialistische Partij) ---------------- 924.696 - 9,82

4. VVD ------------------------------------- 1.929.575 - 20.49

5. PVV (Partij voor de Vrijheid) ------- 1.454.493 - 15,45

6. GROENLINKS -------------------------- 628.096 - 6,67

7. ChristenUnie ---------------------------- 305.094 - 3,24

8. Democraten 66 (D66) ----------------- 654.167 - 6,95

9. Partij voor de Dieren ------------------- 122.317 - 1,30

10. Staatkundig Gereformeerde Partij-- 163.581 - 1,74

Dus vanwege het zitten op het pluche kan het wederom gebeuren dat een plan wordt verworpen, dank zij de SGP, waar in eerste instantie gerekend kon worden op een meerderheid in de kamer.
Bedankt Mark, bedankt Geert, bedankt Maxime.

Link naar het artikel.

Christenen

Door het geraaskal over een nieuw te vormen kabinet is mij duidelijk geworden door de actie van Ab Klink en de opstelling van sommige provinciale CDA bestuursleden dat;
"Er meer Moslim haters onder de CDA, SGP gelovigen zijn als in de PVV."

SGP is toch de partij waar vrouwen 2e rang burgers zijn, een haat hebben tegen homo's en hen nooit en te nimmer op een kieslijst willen zetten en bovendien de doodstraf weer in willen voeren?

Link naar het artikel.

Wat een gekkenhuis

De 26 jarige vrouw die in 2007 haar dochtertje probeerde te leren vliegen vanaf de 4e verdieping in de Bijenkorf Amsterdam, heeft volgens de deskundigen "geen persoonlijkheidsstoornis"
Zo heeft ze nl al haar kinderen leren vliegen, dus krijgt mevrouw geen TBS want ze is volkomen normaal.
Dan ga je toch denken als zij normaal is moet je haar gaan vervolgen voor doodslag oid.
Omdat het mevrouwtje werd opgesloten, spraken sommige deskundigen en advocaten schande van deze handelswijze, quote;
" de vrouw T. is veeleer slachtoffer dan dader en had destijds direct omgeven moeten worden met adequate zorg. Achter de tralies is zij niet of nauwelijks toegekomen aan de verwerking van het trauma."

"Nog iemand die aan het kindje denkt?"

Nu wil men dat het OM haar op vrije voeten stelt want de afslankpillen die mevrouw gebruikte kunnen de oorzaak zijn van haar geflipte, sorry, normale gedrag.
Dus binnen afzienbare tijd is deze dame weer terug in de maatschappij met behoud van uitkering, de nodige subsidies en gespecialiseerde hulp, om haar te leren dat kleine kinderen alleen in sprookjes kunnen vliegen.

Welkom in de doorgedraaide gerechtelijke wereld van Nederland!
Link naar het artikel.