welkom

Welkom bij opa Jan

zaterdag, mei 31, 2008

Kort

Arm, rijk, berucht of beroemd,
allen zijn wij gedoemd.
We praten over Hel en Hemel,
maar dat is Christelijk gezemel.
Men heeft het over een eeuwig leven,
ja dat regel je zomaar even.
Weer beginnen voor de tweede keer,
nu dat hoeft voor mij niet meer.
Een ding is echter waar,
het graf of de oven staan voor ons klaar.
Dus laten we niet zeuren,
over wat er daarna gaat gebeuren.


Hades armor

Ja hoor,


"SHAME ON YOU"

Selectie van embryo’s van de baan
Van onze verslaggevers Gijs Herderscheê, Sheila Sitalsing
gepubliceerd op 31 mei 2008 02:46, bijgewerkt op 02:46

den haag - De ChristenUnie blokkeert de selectie van embryo’s ter voorkoming van erfelijke borstkanker. Om een kabinetscrisis te voorkomen moet PvdA-staatssecretaris Bussemaker van Volksgezondheid haar besluit om dit toe te staan intrekken.
"Onze regeerders laten liever in de toekomst duizenden vrouwen sterven als dat zij hun pluche plekje opgeven"

"Want"
"Rouvoet ontstemd over embryoplan Bussemaker"

Let wel: Rouvoet en zijn kornuiten vertegenwoordigen slechts 4 procent van het electoraat, maar desondanks zijn deze griezelige mensen in staat staat hun denkbeelden aan de rest van de samenleving op te leggen en vrouwen de toegang tot de vooruitgang en het welzijn te ontzeggen.

Wat gebeurd, de PVDA gaat weer overstag en dan nog wil Wouter onze boskabouter beweren dat hij geen "draaikont" is.Eindelijk eens een goed plan en dan laten ze zich afschieten door een stel vrome kwezelaars.
Godverdomme, mijn zus is er aan overleden, de rest (vrouwlijk) van mijn familie is er aan overleden, mijn vrouw heeft het gehad.
Door een simpel iets kan dit alles voorkomen worden, maar vanwege een regeergeile PVDA en CDA gaan we gewoon door waar we gebleven waren, we zijn gewoon "Achter gebleven gebied"Gelukkig ben ik geen Christen maar anders zou ik 5 maal per dag bidden en smeken aan hun (barmhartige?) God, of de gehele familie van onze gristelijke regeerders het aan den lijve moge ondervinden hoe het is om eerst je lichaam te zien verminken en alsnog een vreselijke dood te moeten sterven.


Is er nog iemand die wat over de Islam te zijken heeft? Laten we eerst maar bij onze eigen religies beginnen.

donderdag, mei 29, 2008

Ziekenhuiskosten

Prijs van ziekenhuis vrijgegeven
ANP
DEN HAAG - De prijzen van de ziekenhuiszorg worden volgend jaar meer vrijgegeven. Ziekenhuizen zullen tot maximaal 34 procent van de zorg met de zorgverzekeraars kunnen onderhandelen over de prijs. Nu is dat nog twintig procent.
Dat heeft minister Ab Klink (Volksgezondheid) gisteren geschreven aan de Tweede Kamer.
Daar heeft hij natuurlijk groot gelijk in, huppsakee vrijgeven die handel.
Een daagje ziekenhuis kost toch 3 maal niets?
Mijn ega werd 21 februari om 1400 uur in het Vlietland Ziekenhuis opgenomen. Zij werd op 22 februari om 1300 uur ontslagen.
Totale aanwezigheid 23 uur.
De rekening bedroeg inclusief gemiste maaltijden, "3031.45" euro

In gewone Nederlandse guldens, ja ik weet dat dit niet meer mag van
Meneer Zalm maar het is toch een bedrag van fl.6669.19
Is toch een leuk bedrag van 289.96 guldentjes per uur
En dat gaat meneer Klink nu vrij laten hetgeen betekent dat cremeren straks goedkoper is als genezen.

CU



Ja ik weet het opa wordt vervelend maar dank zij die kleine pleuris partij die beheerst wordt door een stel Fatwah uitdelende imbecielen, maken we toch steeds weer dingen mee waarvan je denkt, dat kan toch niet waar zijn. Lees onderstaand artikel en huiver;
De ChristenUnie is een leuke club mensen, ze zijn voor het vrije woord en hebben een degelijk incasseringsvermogen. Toch klaagt fractievoorzittter Henk Mostert over enkele dichtregels die te bewonderen zijn in een tunnel in Dordrecht.
.Volgens Mostert zijn die in strijd met de bijbel.
Het gaat om de regels “Halleluja Jutteperen zongen ze toen” en “Er ruist lans de wolken een boer op de fiets”, zo meldt het AD
Volgens de fractievoorzitter moeten de teksten worden verwijderd omdat ze teveel overeenkomen met de bijbelse zin “Er ruist langs de wolken een lieflijke naam”.
Jezus hoe verzin je het, wij zongen het 70 jaar geleden al en niemand die er over viel, nu zitten zij met anderhalve man en een paardenkop in het kabinet en trachten zij geheel Nederland te indoctrineren, zeg dus niets meer over de Islam want Griffo's kunnen het beter.

Het is niet bekend of man toerekeningsvatbaar was toen hij pleitte voor de verwijdering van de zinnen.
link naar het artikel

Steun voor uitstel AOW

DEN HAAG - Minister "Piet Hein Donner" (malle Pietje inde volksmond) van Sociale Zaken heeft overwegend positieve reacties geoogst met zijn voorstellen om het aantrekkelijker te maken na het 65e jaar door te werken.
Bovendien wil hij het de werkgever makkelijker maken door onderstaande regel.
Om het voor bedrijven aantrekkelijker te maken 65-plussers in dienst te houden of te nemen, zouden werkgevers voor hen bij ziekte niet twee jaar lang het loon hoeven door te betalen.Hij wil die verplichting voor 65-plussers beperken tot enkele weken.
Bedankt Piet dat heb je weer keurig geregeld.
U, Nederlandse werknemer, laat zich zoals het hoort door het Gristelijke bewind;
Gelijk een schaap ter slachting geleid; en gelijk een lam stemmeloos is voor dien, die het scheert, alzo doet Hij Zijn mond niet open.
Handelingen 8 vs 32
Nee toch lamzakken niemand vanjullie gaat op de barricaden, want het zal jou tijd wel uitdienen, toch?
Want zo wordt door de CDA bewindslieden over u gedacht als "lammeren!"
Link naar het artikel

woensdag, mei 28, 2008

Daar komtie weer

Eimertje van Middelkoop, opa hoopt van ganser harte dat de Heere Heere hem maar snel thuis mag halen, waarom vraagt u zich af? Gewoon omdat Eimertje een plaag is voor de beschaafde wereld. Hij liegt, bedriegt, draait en tolt van de ene naar de andere kant en beroept zich er op Christen te zijn!
Let op op 15 mei jl verklaart hij; Van Middelkoop handhaaft clustermunitie
Uitgegeven: 15 mei 2008 20:13
Laatst gewijzigd: 15 mei 2008 21:17 (link)

Een beetje cluster munitie kan toch geen kwaad? Ja ja het zal je kind maar treffen.

En wat verklaart hij op 28 mei; Akkoord over verbod op clusterbommen
Uitgegeven: 28 mei 2008 21:32
Laatst gewijzigd: 28 mei 2008 21:54 (link)
Minister Eimert van Middelkoop van Defensie had de Nederlandse instemming eerder woensdag al bekendgemaakt.
Van Middelkoop noemt het verdrag van historische betekenis en een flinke aanscherping van het humanitair oorlogsrecht. "Met dit verdrag zal clustermunitie tot het verleden gaan behoren voor de landen die het zullen ondertekenen."

Meer dan 100 landen spraken hun afschuw uit over deze wapens, dus kon onze gristelijke broeder niet achterblijven.Deze man bidt het Onze Vader enkele malen per dag. Het is toch niet te geloven! Wat een nagemaakte eikel onze minister van defensie.
Voor hen die niet weten wat een clusterbom is hier een foto, en al die kleine bommetjes in het ding zelf exploderen en brengen een slachting teweeg onder degene die in de nabijheid vertoeven. Zie link "Clusterbom"
cluster bomb

SGP

Ik begin nu toch doodziek te worden van alle Gristenen in den lande. Nu gebeurt het weer in Veenendaal, daar is men pissig over een reclame van Kellogg die als u goed oplet onze eigen ouwe wentelteef Eva, u weet wel dat mens uit de bijbel op een reclameposter heeft gezet.
De SGP in Veenendaal vindt deze poster;"Schokkend, beledigend en zeer pijnlijk voor een groot deel van de bevolking", schrijft de fractie in een brief aan het Veenendaalse gemeentebestuur. "Alsof de zondeval niets is." Mijn God hoe verzin je het.
Nee stelletje hufters de zondeval is 3 maal niets voor andersdenkenden maar daar willen de gristen broeders niet aan en wees nu eens eerlijk wat is er nu mis met deze poster;


Bovendien lijkt het niet op de Gristelijke weergave van de zondeval, want die ziet er nl zo uit.


Neemt niet weg dat opa beide afbeeldingen er appetijtelijk uit vind zien. Slaap lekker, see you LaterZzzzzzzzzz

zaterdag, mei 24, 2008

Dochter

Daar wens je het allerbeste voor en al worden ze nog zo groot en ouder je blijft altijd zorgen houden over het reilen en zeilen. Daar is het je kind voor.
Als je dochter op een bepaald ogenblik met een of andere arrogante niets presterende diepvrieskip aan komt en zegt dat dit de grote liefde van haar leven is, heb je als ouders zo je bedenkingen.
Maar goed je hoopt dan het beste en God zegent de greep. Al snel blijkt dat je bedenkingen waarheid worden van de eens zo zelfstandige dochter blijft een soort moslima zonder Burka achter.
Negen jaar geleden vond meneer de diepvrieskip al dat het huwelijk maar ontbonden moest worden,
en zat dochterlief met kindertjes op de camping zodat hij zijn gang kon gaan om thuis via internet de geestelijke hoeder van labiele teven uit te hangen. Tot zij plotsklaps naar huis moest komen om haar handtekening onder alweer een nieuwe hypotheek te zetten, de scheiding ging dus even niet door. Nu zijn kippen en hanen in het algemeen al niet te vertrouwen, laat staan diepvrieskippen zoals mijn ex schoonzoon. Gewoon doorgaan om via het beroemde www. Spelpunt.nl labiele vrouwen op te peppen en in het bijzijn van eigen vrouw groot op het scherm typen “ik hou van je” en nog meer van dat flauwe kul. Zijn dochter van 9 jaar laten zien hoe hij innig met een andere vrouw op de foto staat.
Daarna alles in de steek laat zonder zijn kinderen te vertellen waarom en hoe.
Dan alles en iedereen bedriegt en leugens verspreid omdat hij zo zielig is, alsof hij in de steek gelaten is.
Het meest beschamende is echter dat een vrouw zo weerloos is in deze maatschappij. Zij vroeg aan mij “Pa is er nog rechtvaardigheid in de wereld?” waarop ik helaas moest antwoorden; “Nee kind, rechtvaardigheid is alleen weggelegd voor de onrechtvaardigen.
Advocaten doen alleen hun best als er geld te verdienen valt, dus voor je ex wordt alles perfect geregeld omdat hij het volle pond moet betalen, maar jij hebt een advocaat van onvermogen.
Hetgeen wil zeggen dat jou diepvrieskip onmiddellijk via zijn advocaat je dochter opeiste voor een hele dag en jou zonder geld laat zitten en dat jou advocaat dat goed vind omdat hij te lamlendig is om actie te ondernemen en duidelijk heeft laten blijken niet teveel tijd in deze zaak te willen steken.
Lieverd verwacht niets van deze maatschappij. Leer maar hard te worden, trap om je heen, geen mededogen met je diepvrieskippie.
Ga op eigen benen staan wordt zelfstandig, heus het is nu even een puinhoop maar je komt er!
de Schipper.

vrijdag, mei 23, 2008

Lieve Corrie
Wat moest ik zeggen?
Wat kon ik doen?
Een arm om je schouder,een zoen?
Het leek allemaal zinloos
zo triviaal.
Hoe kon ik troosten,
wat kon ik geven,
het leek allemaal zo banaal.
De pijn, het verdriet,de onmacht,
niet weg te nemen,
te laten verdwijnen, als een droom
in een onrustige nacht.
Was het maar zo simpel
mocht dat maar zo zijn,
Maar ’t was mij niet gegeven
Het enige wat ik je kon bieden is
dat plekje in mijn hart.


We zijn hier gekomen om afscheid te nemen van Corry Kastelein geboren de Wit.
In de jaren na de oorlog toen armoe nog troef was werd Corrie als nakomertje geboren.
Geen dure wieg maar een zelf getimmerd ledikantje, dat maakte niet uit.
Dat het ledikantje in de 8e Nieuwlandsteeg stond maakte ook niet uit.
Corrie groeide op als een heerlijke vrolijke meid, zorgeloos, ondeugend, eigen willetje, maar altijd het zonnetje in huis.
In die tijd waren moeders met pantoffels nog heel gewoon en ik kan u verzekeren dat Corrie menigmaal met die pantoffel kennis heeft gemaakt.
Het was ook de tijd dat peutertjes nog in de teil gingen, zo ook Corrie, de teil stond lekker ouderwets vlak naast de tafel waarop ome Jan de groene haring had neergezet en zij zag kans zittend in de teil de haringen van tafel te pikken.
Dit jaar zal de haring niet meer zo lekker zijn als voorheen.
Als grote broer was ik haar voorbeeld, maar was ik wel het goede voorbeeld?
Misschien heeft ze wel door mij gedacht dat het leven één groot feest moest zijn.
Zoals wij allen weten is het leven niet altijd een feest, zo verging het ook mijn kleine grote zus.
Tegenslagen zijn haar niet bespaard gebleven, teveel zelfs, maar ook vreugde is haar deel geweest.
Leo,Coryna en Iris waren de hoofdpijlers in haar leven, die ondanks alle pijn en angst haar de vechtlust gaf om door te gaan.
Het verlies van haar grote liefde Leo Kastelein heeft zij nooit goed kunnen verwerken en ruim 2 jaar geleden deed het verlies van Rinus haar beseffen hoe eindig wij allen zijn.
Het volkstuintje waar zij zo blij mee waren heeft nooit die vreugde en vrede gebracht waarop zij gehoopt hadden.
Onlangs zei ze nog, “ik sta daar maar met m’n kont omhoog voor anderhalve dag mooi weer”
Nee, gebrek aan kernachtige opmerkingen heeft zij nooit gehad.
Toen ook nog eens de kanker terugkeerde wist zij dat zij een onmogelijke strijd moest aangaan.
In eerste instantie met een positieve instelling en met een enorm doorzettingsvermogen.
Zij moest blijven leven voor Coryna en Iris!
Maar ook zij wist dat dit gevecht niet te winnen viel.
Voor velen is zij misschien de laatste tijd kort aangebonden geweest en zag zij liever niemand als iemand, ik verzeker u dat zij dit niet heeft gedaan om mensen af te stoten.
Nee, Corrie was klaar met deze wereld, nog even hinkte zij op 2 gedachten “leven of dood” maar toen zij eenmaal ging zeggen dat het zo fijn zou zijn om naar Leo en haar moeder te gaan, hadden wij moeten beseffen dat het tijd was om haar los te laten. Dat heeft zij dus zelf de laatste maanden gedaan, haar wereldje bewust kleiner gemaakt.
Het bespaarde haar en uiteraard ook ons het laatste afscheid.
Iedereen weet hoe zwaar het valt om afscheid ,voor altijd, te moeten nemen en op die manier heeft zij het voor haar zelf en voor velen onder ons makkelijker gemaakt.
Lieve Zus, je hebt geen kalme reis gehad maar we hopen wel op een behouden aankomst.
Je blijft in mijn gedachten en in mijn hart als,“mijn kleine grote zus.”
Rust in vrede.

www.funpagina.eu

zondag, mei 18, 2008

Voorbij.

Dag lieve zus, je reis is niet makkelijk geweest, maar je hebt hem volbracht, op jou eigen moedige manier. Rust nu maar uit, je hebt het verdiend.
www.funpagina.eu

zaterdag, mei 17, 2008

Ik sta achter


"Ut is maar dat U ut weet! "

Gregorius Nekschot

Gekker moet het toch niet worden, de "dhimmy's" in ons land overheersen.
Gregorius Nekschot een pseudoniem voor iemand die de meest controversiële cartoons maakt is letterlijk en figuurlijk in zijn "nek"schot gegegrepen vanwege zijn soms scherpe cartoons. Hij maakt ze over alle onderwerpen die in de maatschappij spelen, u kunt het er mee eens zijn of niet maar we hebben nog steeds een land met een vrije meningsuiting of is de vrije meningsuiting al naar de kloten geholpen omdat er in dit land teveel "dhimmy's" bij de overheid werken of in het kabinet zitten.
Gregorius plaatst nl teveel moslims en kabinet krenkende cartoons en daarom moest hij in het gevang geplaatst worden. Echter deze prent wil ik u niet onthouden; ook "verboten"

"slavernijmonument voor de blanke autochtone belastingbetaler"

Laten we er in godsnaam voor zorgen dat mannen zoals Gregorius gewoon door kunnen gaan om met hun tekenpen de geesten scherp te houden.

Nee dan nog eens in Almere daar spant men de kroon.
"Moslims klagen over bouwvakker in korte broek."
Islamitische buurtbewoners hadden geklaagd over te blote kleding van de bouwers.
Hoezo Nederland geislamiseerd.
Link naar het artikel.

Voor hen die niet weten wat een "Dhimmy" is, kan het artikel in deze link uitleg geven.

donderdag, mei 15, 2008

En zo de "Heere"het wil,

wordt Eimert van Middelkoop onmiddelijk getroffen door een "clusterbom" zodat hij uit elkaar gereten als een biefstuk tartaar op het altaar ligt.
Minister van Defensie Eimert van Middelkoop (ChristenUnie) wil geen verbod op clustermunitie.

Hoe is het mogelijk dat een politicus van de Christen Unie zijn goedkeuring hecht aan het gebruik van dit soort afgrijselijke munitie. Hoe kan hij het tegenover zijn God verdedigen dat mannen vrouwen kinderen uit elkaar gereten achter blijven na het gebruik van dit soort munitie.
Dit soort Gristenen die normen en waarden zo hoog in het vaandel hebben staan moeten zich doodschamen zij verlagen zich tot het soort dat zij zelf veroordelen.

"Wee U, de satan is onder ons!"

dinsdag, mei 13, 2008

Gristelijk?

Nederland hoog in top 10 wapenexporteurs.
Nederland is een belangrijke spil in de internationale wapenhandel.
Volgens cijfers van het Zweedse onderzoeksinstituut Sipri staat Nederland momenteel op de vijfde plaats, achter de Verenigde Staten, Rusland, Duitsland en Frankrijk. Daarmee blijft Nederland het Verenigd Koninkrijk voor.

Zo komen grote hoeveelheden wapens terecht in landen die mensenrechten schenden of waar burgeroorlog heerst.
Het gaat gaat voor een groot deel om officiële, door de overheid toegestane handel in militair materieel.„Een totaal gebrek aan democratie en stelselmatige mensenrechtenschendingen is geen beletsel om pantservoertuigen aan Egypte te verkopen,en zo gaan we nog wel even door.
Het is toch niet te pruimen dat dit alles gebeurt onder het toeziend oog en met toestemming van ons fijn "gristelijke" kabinet!

Staat er niet ergens in het grote boek;Jes.2 vrs 4;

"en zij zullen hun zwaarden slaan tot spaden, en hun spiesen tot sikkelen; het ene volk zal tegen het andere volk geen zwaard opheffen, en zij zullen geen oorlog meer leren."
en Math. 6 vrs 24
Niemand kan twee heren dienen; want of hij zal den enen haten en den anderen liefhebben, of hij zal den enen aanhangen en den anderen verachten; gij kunt niet God dienen en den Mammon. (Mammon betekent in het Syrisch geld of rijkdom)

Maar Jan Peter en zijne trawanten hebben er geen enkele moeite mee en ik krijg vaak het gevoel dat zij de Mammon meer aanbidden als God.

maandag, mei 12, 2008

Verdriet

Valt niet in woorden uit te leggen.
het is iets diep in je
wat aan je vreet
wonden veroorzaakt
niet zichtbaar maar
uitermate voelbaar
Gelukkig slijten na verloop
van tijd de scherpe kanten .
Blijvend is echter de wond
tussen andere wonden.

Maar Boeddha leert ons
Blijf van jezelf een eiland (steun) maken,
van jezelf je eigen toevlucht maken,
en neem niet iemand anders als toevlucht.

Ñanadassana.
Stabiliteit is de bevrijding van mijn geest.
www.funpagina.eu

zaterdag, mei 10, 2008

Mijn kleine grote zus


Voorbij
De tijd waarvan je dacht
ik ga het winnen
Voorbij
het eeuwige optimisme
Voorbij
de eindeloze chemokuren
Voorbij
jezelf groot houden
Voorbij
de hoop op een goede uitslag
Voorbij
het denken aan vakantie
Voorbij
je kleinkind op zien groeien
Voorbij
je zelfstandigheid.
Lieve zus,
Als er een manier bestaat
om het leed te overwinnen, hoeft men
zich geen zorgen te maken.
Als er geen manier bestaat om het leed
te overwinnen heeft het geen zin
om zich zorgen te maken.
Mijn gedachten zijn bij je in
je laatste gevecht.

Ongelofelijk


Walgelijk
Voor hen die het ontgaan is, het stotterende pop idool Frans Bauer is in het huwelijk getreden met zijn Mariska, feest feest feest in Oudenbosch. Ja zelfs de basiliek deed mee in het spektakel want daar werd het kerkelijk huwelijk ingezegend.
Nou het stotterende Fransje heeft mazzel dat opa niet op de stoel van God zit. Want dan had het vuur en pek geregend in Oudenbosch en was de basiliek met de geestelijke herder in gestort.
Waarom reageert opa zo? Simpel dat stel horken hokt al 16 jaar heeft 3 koters, we weten dat haar nagels naturel moeten zijn, jammer dat ze niet heeft verteld waar ze haar muts heeft laten harsen, want Franske houdt van “cameltoe”,zij trouwt in het wit en een of andere geestelijke spreekt daar zijn zegen over uit.
Dan zegt de eikel doodleuk dat hij zich verheugt op de huwelijks nacht en dat we maar op moeten letten over een maand of negen.
De klootzak van een pastoor had het stel moeten vertellen dat zij 16 jaar gehoereerd hebben en dat zij een gruwel zijn voor het aangezicht van de Heere, wie dat ook moge zijn.
Wit is de kleur van de reinheid, de duif verwijst ook naar eenvoud, onschuld en zuiverheid.
Je gaat mij toch niet vertellen dat Ma- riska, met haar 3 koters zuiver en onschuldig is?
Kranten en TV verkopen het als een wonder, nu mag ik dan even walgen dat een deel van het volk hier van zwijmelt. Geef het volk brood en spelen is eens gezegd, nu het geldt nog steeds en vooral voor alle Fransjes fans.

maandag, mei 05, 2008

't Is maar dat u het weet.

Nederland heeft een missie te vervullen in Afghanistan toch? Je zou dus denken hup faldera, dat doet de Afghanen goed, echt niet er zijn zo'n slordige 40.000 van hen in Nederland, waar van je zou denken dat zij de missie in hun land wel zullen ondersteunen. Nee hoor het zijn doodgewone economische mietjes, die via de telefoon contact houden met de achterban om te vertellen hoe goed zij het hier hebben, zij hebben sateliet schotels waarmee zij kunnen zien hoe Nederlandse militairen sneuvelen en zij gezellig bij de soos hun centjes ophalen. Het ergerlijke is echter hoe zij zich uitdrukken, b.v. ,,Ik ben hier met mijn gezin gekomen om veilig te wonen. Daar is het onveilig.'' of, 's Avonds kijkt ze met haar man naar de Afghaanse satellietzenders die de grote Afghaanse diaspora sinds twee jaar 24 uur per dag voorzien van nieuws, soaps en entertainment. Het commerciële kanaal Ariana Afghanistan is favoriet. Soms belt Faria met achtergebleven ooms en tantes.
of, Osfani's 22-jarige zoon zei laatst: ,,Mama, ik wil met het Nederlandse leger mee als tolk''. Ze verbood het hem. Te gevaarlijk. ,,Ik ben hier met mijn gezin gekomen om veilig te wonen. Daar is het onveilig.''
Het geeft niet hoor lafbekken, de Nederlandse militair geeft graag zijn leven voor jullie vaderland.
Zelfs hier in Nederland proberen zij elkaar nog de loef af te steken in het maken van statements. Laat je hen nog een jaar doorlullen dan is alles onze schuld.
Als je het "artikel" leest dan zakt je de broek af van zo'n stelletje laffe enge mensen.
Mocht je naar Afganistan gaan, dan kan je in Nederland al een voorproefje krijgen van wat voor soort mensen Afghanen zijn.

zaterdag, mei 03, 2008

Rust

We denken er niet bij na
wat rust zeggen wil.
Is er nog tijd
te luisteren naar stilte?
Te vinden het gevoel
dat innerlijk reinigt.
Ervaren hoe het is,
te leven in eenvoud.
Tevreden, met het zijn,
zoals vogels en andere dieren.
Bladeren van bomen
zij komen en gaan
hebben rust in hun bestaan.
Alleen de mens denkt
het beter te weten en
jaagt op vergankelijke roem.
Helaas op de laatste dag rest
niet anders dan “vergetelheid.”

Hoe verzin je het.

"Bord langs spoor moet suicidale mensen waarschuwen."
Voor U gelezen in "Dag"
Spoorwegbeheerder ProRail wil op plaatsen langs het spoor waar veel zelfmoorden worden gepleegd waarschuwingsborden plaatsen. Ook moeten er SOS-hulppalen komen waarop mensen die levensmoe zijn direct contact kunnen krijgen met hulpverleners.

Hieruit blijkt dat als spoorweg ProRail beheerders op de stoel van de psychiator gaan zitten, het hek van de dam is betreffende onzinnige projecten. Bijvoorbeeld een junk vragen of hij van zijn dagelijkse dope af wil blijven, aan Gomez vragen of hij aub de ballen door wil laten, of aan Xavira Hollander vragen of zij het niet over sex wil hebben en hen dan een telefoonnummer verstrekken om een hulpverlener aan de lijn te krijgen die vaak nog geschuffelder is als de persoon in kwestie.
Laat ProRail er nu maar voor zorgen da de treinen op tijd rijden, dan heeft zij aan de doelstelling voldaan.
Een suicidaal persoon zal een SOS hulppaal hooguit gebruiken om zichzelf aan op te hangen, zo iemand wil maar één ding en dat is het leven beeindigen,die gaat echt niet lezen wat er op het bord staat of het telefoonnummer bellen dat staat aangegeven, die wil nl maar één ding en dat is dood!
link naar het "artikel."

vrijdag, mei 02, 2008

Turkije / Polygamie is geen taboe meer.

Ja hoor waar de weldenkenden onder ons al bang voor waren, komt nu boven water. Lees en huiver.
"Turkse fundamentalist (74) opgepakt wegens verkrachting 14-jarige "
Olie op het vuur gooide het 74-jarige fundamentalistisch kopstuk, die seks zou hebben gehad met een 14-jarige. Volgens de apologeten van de man zou een imam hem eerst met het meisje hebben getrouwd.
Ja hoor, eerst even met het mes op haar keel een huwelijk afdwingen en dan de 14 jarige "uitwonen."

Turkije staat voor een lastig dilemma met de vraag: „Waarom heeft onze profeet dan én polygamie bedreven én een meisje van negen jaar gehuwd?’

Bij een vorig huwelijk refereerde de radicaal islamitische krant waarvoor de man schrijft aan het huwelijk van de profeet Mohammed, die als vijftiger de negenjarige Aicha trouwde. De vader van het meisje zag er destijds ook geen kwaad in. ,,Toen moeder Aicha met onze profeet trouwde was ze negen jaar oud”, legde hij uit. „Dit huwelijk is volledig naar de regels van de islam.”

Men draait de zaak om zoals vaak in religies gebeurt, omdat een vieze oude man een meisje van 9 als vrouw neemt en, zoals men dat zo mooi noemt, "bij haar in gaat" en men deze schaamteloze verkrachting goed keurt in plaats van zich af te vragen, "hoort deze viespeuk niet gestenigd te worden", nee gaan er nog hele volkstammen achterstaan ook.
Gadverdamme, en dat volk wil bij de EU horen?
link naar het "artikel."

'T was leuk