welkom

Welkom bij opa Jan

woensdag, april 30, 2008

Je moet maar durven.


Hugo Claus toonde gebrek aan moed.
volgens deze roomse charlatan in Sinterklaas kleding.
"Uiteindelijk getuigt de zelfverkozen dood van een gebrek aan moed, van toegeven aan lijdensangst” voegt hij er nog ff fijntjes aan toe. Wie denkt deze gesjeesde arts wel dat hij is, zit hij op de stoel van een zogenaamde God? Mag hij oordelen?
Is bewust uit het leven stappen makkelijker als onbewust? Is het niet prettiger om zonder pijn dit aards tranendal te verlaten, dan als een weerloze homp vlees te liggen wachten dat je eindelijk verlost wordt uit je lijden?
Ja ja meneer heeft een herseninfarct gehad en zelfs daarover liegt hij nog ook want wat zegt hij:"Hij zegt dat actieve levensbeëindiging toen nooit bij hem is opgekomen, maar dat hij in het begin wel dacht aan het lijden dat hem in dat geval bespaard zou zijn gebleven."
Sorry hoor, als het niet bij je is opgekomen hoe kan je dan denken aan het lijden dat je dan bespaart zou zijn gebleven. Bent u hier niet een beetje tegenstrijdig Sinterklaas?
Religies zijn mij een doorn in het oog, waarom? Zij spelen in op de gevoelens van de labiele mens. Een weldenkend mens laat zich toch geen sprookjes vertellen door een charlatan die zelf niet gelooft in het verhaal hetgeen hij vertelt.
Bovendien ben ik net als wijlen Toon Hermans in de conference over Sinterklaas; "Ik mag die man niet."
link naar het artikel.

dinsdag, april 29, 2008

Lieve EX schoonzoon

Naar aanleiding van het mailtje dat jij naar de familie hebt gestuurd aangaande de scheiding, (uiteraard niet naar ons want wij zijn de koude kant nietwaar? ) tussen *** en jou, moeten mij toch een paar dingen van het hart.
Ten eerste de toon van je mailtje laat nogal wat te wensen over.
Je bent inderdaad met de deur in huis gevallen maar niet conform de waarheid.
Je bent namelijk vergeten te vertellen, dat je doodleuk bij een andere vrouw zit.
Je bent ook vergeten te vertellen dat je continu met andere dames zit te goochelen die jouw (laat me niet lachen) geestelijke steun zo van node hebben. (Lang leve spelpunt.nl)
Helaas, daar kan jij niets aan doen, deze dames maken gebruik van jouw onbenulligheid, hun enige doel is om zoveel mogelijk huwelijken te ruineren
Ja dat je veranderd bent heeft de familie heus wel door, dat heeft niets te maken met niet goed in je vel zitten, het is gewoon je egoïstische karakter, het denken dat het leven alleen maar bestaat uit hoogtepunten maar daar zal je nu wel achterkomen dat dit niet zo is. Probeer dus niet om meelij op te wekken, jij bent degene die weg is gegaan, die zijn kinderen in de steek heeft gelaten, **** is al groot genoeg maar ****** heb je onherstelbaar beschadigd, daar ben je zeker wel trots op? Dat valt met het “beloofde mobieltje” niet goed te maken.
Dat jij geen verjaardagen meer vierde , daar heb je alleen je EX en je kinderen mee getroffen.
Dat je de familie voor rotte vis hebt uitgemaakt telt nu zeker niet meer mee.
Je gebruikt het woord “respecteren” je hebt nooit geweten wat het woord respect betekent, anders zou je dit niet hebben gedaan.
Je hebt intrek genomen op de camping? Man laat me niet lachen, sinds wanneer heb jij internet op de camping? Je had gewoon moeten mailen, “Ik zit nu bij Andrea” pas dan had je een vent geweest.
Zelfs internet bankieren gaat je niet denderend af, beloven 200 euro naar **** te boeken en het doodleuk niet te doen, bah.
Waarom zou je *** en ***** bedanken? Die deugen in jou ogen toch niet?
Moet ik nog ff verder gaan? Die foto van jou en Andrea die ****** ontdekte was toch niet per ongeluk? Welke lul zet dit soort foto’s op zijn computer? Juist jij! Besef je wat je ****** “je oogappeltje” hebt aangedaan?
Dan toch het lef heeft om een “meelijwekkend” mailtje naar de familie te sturen?
Dank zij ****, weten wij nu ook hoe je de boel verdraait.
Ik begrijp best dat een huwelijk spaak kan lopen maar wees daar dan eerlijk in, maar jij had al nieuwe schoenen voor dat de oude versleten waren.
Sorry ****, dit had ik niet van je verwacht en inderdaad er staat je nog een hoop te wachten.
Wees voorzichtig met dat eind rijden van Roermond naar je werk en v.v.
Let goed op vooral als je moe bent.
Wij zijn niet boos maar ontzettend teleurgesteld en verdrietig.
Teleurgesteld in jou en verdrietig om **** en de kinderen.
Want jij hebt onderdak, maar Joke straks niet, zeker niet over nagedacht.
Sorry, ook dat boeit je zeker niet.

Groetend je EX schoonvader, Jan de Wit

zondag, april 27, 2008

Zo moe

Van mensen
Van hen die lucht najagen
Van hen die denken gelukkig te worden
Van hen die hun geliefden laten vallen
Van hen die geliefden afpakken
Van hen met onedele doelstellingen
Van hen die niet beseffen wat zij aanrichten
Van hen die altijd in een droom leven
Van hen die de waarde van hun bezit niet kennen
Van hen die niet beseffen dat aan alles een prijskaartje hangt
Van hen die niet beseffen dat een dubbeltje geen kwartje wordt
Van hen die het vertrouwen van kinderen beschamen
Van hen die denken dat het leven een paradijs is
Van hen die alleen met hoogtepunten kunnen leven
Van hen die in het echte leven niets voorstellen
Van hen die alleen in www.spelpunt.nl gloriëren
Van hen die via www.spelpunt.nl huwelijken vernielen
Van hen die dat onze dochter hebben aangedaan
Largest Database of Images For Comments And Profiles at FreeCommentTags.com

vrijdag, april 25, 2008

Lintjes




3548 onderscheidingen zijn er vandaag uitgereikt, dat zijn er nogal wat. Maar stelt het nog iets voor als deze onderscheidingen met duizenden worden uitgereikt? Afgaand op de lijst waar figuren als Imca Marina, Danny de Munck, Jaap Jongbloed e.d. op voorkomen, bovendien niet te vergeten een heel groot aantal Gristelijke figuren die met kwijl op de bek het "ding" aanvaardden, dit werpt bij mij de vraag op, als Jezus zegt "mijn koninkrijk is geen deel dezer aarde" kan je dan als Gristen zo'n aards koninklijk ding aanpakken?
Wat betreft de rest van de onderscheidden personen, deden die niet gewoon hun werk? Zoals de bakker en de groenteboer?
Majesteit, afschaffen die hap U begint een lachertje te worden.

maandag, april 21, 2008

Hond.

Mozart werd je naam, gekozen door je bazin. Wat waren wij blij toen jij op 24 april 2002 bij ons kwam. Vooral omdat wij pas afscheid moesten nemen van onze allerliefste Tinka. Het was zo stil in huis zonder haar dat wij besloten om snel weer een hond te nemen, aangezien je nieuwe baas helemaal zoek was van Jack Russels viel de keus op jou. Als een baby ingepakt in een handdoek ging je met ons mee naar huis, een aandoenlijk handjevol hond.
Na 2 dagen hadden wij echter moeten weten wat voor hond we in huis kregen, zo klein en dan al grommen en bijten naar de bazin.
Uiterst dominant mannetje werd je, die voor niets en niemand opzij ging. Na 4 maanden bleek dat je niet alleen dominant maar ook ziekelijk was, altijd pijn in je maagje, altijd aan de diarree , zo erg dat er op het laatst alleen maar bloed te zien was. Altijd spugen, ook al met bloed. Talloze onderzoeken, de meest dure medicijnen, kortom alleen van jou dokters en medicijnkosten hadden we vorstelijk op vakantie kunnen gaan. Toch hadden wij dat graag voor je over. Dat je me wel eens beet als je medicijnen in moest nemen nam ik voor lief. Maar de laatste tijd lieve Mozart wordt het te gek, zonder enige aanleiding val je me aan, in mijn armen, m’n buik, m’n handen. Overal zijn de plekken van jou bijtwonden te zien. Veel mensen zeggen, “laat die hond toch afmaken”, maar als je een moeilijk kind hebt laat je het toch ook niet afmaken? Wat moet ik met jou, kleine dominante Jack Russell? Slaan wil ik je niet, dat is geen oplossing. Praten heeft geen zin, want soms ben je gewoon menselijk, mensen luisteren tegenwoordig toch ook niet meer?
Mijn enige oplossing voor jou is, ik ga je meer en meer negeren, je komt niet meer bij me op schoot voor het raam waar je zo graag zit, maar dan toch ook weer zonder enige aanleiding een knauw geeft. Je komt hier ook niet meer op de bank omdat je me aanvalt als ik naast je kom zitten.
Jammer klein hondje je hebt zo’n goed leven maar verpest het voor jezelf.

Jammer!

17 april 2008 de martiale wisseling van opperhoofden der Nederlandse strijdkrachten. Prachtige volzinnen werden er gesproken over paraat zijn, opdrachten vervullen, medeleven met nabestaanden, woorden woorden woorden , bla bla bla.
Geschitter van onderscheidingen, staan net zo makkelijk te lullen over 14 jonge levens die gevallen zijn ter meerdere eer en glorie van de Christen Unie en het CDA.
Vandaag 18 april, het martiale opperhoofd der strijdkrachten één der mensen die zo makkelijk praten over medeleven en offers brengen, heeft helaas te horen gekregen dat zijn zoon van 23 jaar in dat verdomde Uruzgan het domein der baardapen voor een troosteloze zandbak zijn leven heeft geofferd.
Waar opa dan doodziek van wordt? De klootzakken op defensie zijn heftig geschokt dat de zoon van het opperhoofd is gevallen, heeft de andere soldaat geen ouders? Om maar te zwijgen van ons debieltje Eimert van Middelkoop, heeft u hem gezien op TV, een eng iel mannetje in een slobberpak, overhemd scheef, stropdas bijna op zijn rechter schoudertje.
Zijn godverdomme die andere 15 gesneuvelden minder dan de zoon van een opperhoofd?
Wanneer krijgen onze leiders het licht te zien en halen onze jonge jongens terug uit een strijd die nooit te winnen valt. Laat deze baardapen hun eigen zaakjes opknappen.

Rest mij alle ouders der gevallenen en de nog komenden veel sterkte te wensen bij het verlies van hun dierbaren. Dierbaren die hun leven hebben gegeven in een land ver van hier, waar zij niets te zoeken hebben, geen enkel doel dienen, in een strijd die niet te winnen valt, m.a.w. zinloos geofferd op het altaar der "betweters."

"link"
Een betweter is iemand die alles beter meent te weten dan anderen. Hij heeft over elk onderwerp een eigen opvatting en hij denkt dat hij de wijsheid in pacht heeft. Vaak is de betweter inderdaad een gewaardeerd expert op een bepaald terrein. Maar het feit dat hij niet open staat voor ideeën en opvattingen van anderen maakt hem tot een lastig persoon.

Een betweter is vaak arrogant, hij accepteert geen kritiek en luistert slecht.

Alsof ik Eimert van Middelkoop hoor!

Polen & zo

Bungalowparken zijn ook niet meer wat zij eens waren. Stond vroeger service, persoonlijke benadering hoog in het vaandel, tegenwoordig is het enige wat telt de “poen”.
Hetgeen merkbaar is aan het aantal Polen wat de parken aan het bevolken is, daar kunnen de Polen niets aan doen, nee daarvoor moeten we bij meneer Donner zijn die het nodig vond de grenzen open te stellen voor onze Oostblokkers, zodat onze uitkeringsgerechtigden gewoon op hun luie kont kunnen blijven zitten. Een land met 3500000 werkelozen heeft toch geen Oostblokkers nodig om aan de vacature vraag te kunnen voldoen? Maar goed, we hebben het over de bungalowparken met hun schandalig hoge prijzen. Uiteraard wordt daar van alles georganiseerd, in de goede oude “gulden tijd” voor niets, nu tegen een behoorlijk “euro”tarief. Zo ook de huifkar tocht door de omliggende bossen. Maar goed een mens wil wel eens wat en niet meer zo goed ter been zijnde,heeft opa zich opgegeven en betaald voor de huifkartocht. Op de vastgestelde tijd naar het vertrekpunt gegaan en naarmate ik dichterbij kwam werd het lawaai, geluid, geschreeuw of hoe het genoemd mag worden steeds heftiger. In mijn gevoel werden er in de omgeving mensen levend geroosterd, nagels uitgetrokken of iets dergelijks. Bij de huifkar aangekomen bleek het kabaal van uit de wagen te komen, daar zaten een behoorlijk aantal geestelijk gehandicapten in, die zich zelf kostelijk vermaakten door oorverdovende kreten te slaken die voor een normaal mens niet te verwerken zijn. Opa is dus maar weer terug gekeerd naar zijn bungalow om te genieten van de rust die daar heerst. Vraag blijft echter is het voor een zich zelf respecterende receptie erg moeilijk om voor hen een aparte wagen af te huren of de niet geestelijk gehandicapten er op te wijzen dat het wel eens wat rumoerig kan zijn tijdens de tocht?

Hangjongeren

Heeft u wel eens te maken met hangjongeren in de ruimste zin van het woord?
Hangjongeren zijn jongeren die geen zin hebben om te werken, geen zin hebben om naar school te gaan, geen zin hebben om zich aan normen en waarden te houden, vooral schijt aan hun ouders en zo weet ik nog wel een paar dingen te noemen.
Niet altijd maar wel vaak komen zij bedreigend over, vervuilen de omgeving, maken pokke herrie met hun ghettoblasters.
Soms, uiteraard niet altijd, wordt er wel eens tegen hen opgetreden, voor zover ik kan beoordelen in de meeste gevallen met zachte hand,want je moet het gesprek gaande houden is het motto, want je zou dat tuig wel eens tegen de schenen kunnen schoppen.
Minister Rouvoet heeft een rapport in ontvangst mogen nemen van een zekere meneer Micha de Winter waarin hij adviseert de hangjongeren met nog zachtere hand aan te pakken als dat nu het geval is. Hij is bang dat door de huidige houding, er Franse toestanden zouden kunnen ontstaan, hier uit blijkt dat meneer Micha de Winter een schijthuis is van de eerste orde. Bang voor de gevolgen van een krachtdadig optreden tegen “tuig van de richel.”
Misschien mag ik minister Rouvoet adviseren om de mobiele eenheid eens opruiming te laten houden onder de overlast gevende hangjongeren.
Als fijn bijbel vast Gristelijk man, moet hij toch weten dat de “ ongehoorzame zoon een kastijding van node heeft.”
Spreuken 13 vers 24; 24 Die zijn roede inhoudt, haat zijn zoon; maar die hem liefheeft, zoekt hem vroeg met tuchtiging.

Mijn grootvader, vrede zij met hem, zei altijd dat het rietje jong gebogen moet worden.
Als je dat doet bestaat de kans dat deze hangjongeren die door hun ouders niet in het gareel zijn gehouden toch nog waardevolle mensen in de samenleving worden.

zondag, april 13, 2008

Enge man.


Minister Ab Klink is een enge man, eerstens heeft hij het complete zorgstelsel verziekt, zelfs de Nederlandse gemeenten hebben daar aan meegeholpen door 225 miljoen over te houden aan niet uitgekeerde zorgkosten. Bravo,uitknijpen die hap.

Poosje terug vond meneer Klink dat er niet genoeg "bezwangerd" werd, nu is hij weer van mening dat baby's langer aan de "tiet" moeten.


Vrouwen van Nederland kom in opstand, waar blijft Anja Meulenbelt, SPer zitting hebbend in de eerste kamer? Feministen der lage landen werk aan de winkel, afbranden die Christelijke hap in de 2e kamer.
Beste Christelijke mierenneuker Ab Klink, de Nederlandse vrouw beslist zelf wel wanneer en hoeveel keer zij zwanger wil worden, bovendien maakt zij ook zelf uit of haar baby kort of lang aan de tiet gaat!
Ga je nu eens bezig houden met echt belangrijke zaken want zo maakt u zich alleen maar belachelijk. Oh, dat was u al, sorry even vergeten.
Opa gaat op reces, tot volgende week.

vrijdag, april 11, 2008

Walgelijk!



Het meest walgelijke programma ooit vertoond. De meest debiele landgenoten nemen deel aan dit programma. Nieuwsgierig als ik ben werpt opa zo af en toe een blik op het scherm, helaas ontstaan dan al snel de braakneigingen vandaar het teiltje naast mijn stoel. Hoezo? Van alles zie je langs komen om beoordeeld te worden door (helaas het te moeten erkennnen) een derderangs circus directeur, een geblondeerde diva die er voor heeft gezorgd dat de uitdrukking "dom blondje"is ontstaan, en een meneer die duidelijk kotst van het format en er alleen maar zit omdat de centjes goed zijn.
Dan staat in de coulissen ene Gerard Joling die men echt af heeft geserveerd aan de zijkant.(lol)
We barsten in Nederland van de meiden die "Twirlen" mijn god ik heb nog nooit zoveel batons als ongeleide projectielen door de lucht zien vliegen als in dit programma. Dan zijn er nog de vaders die hun kinderen voor de rest van hun leven psychische schade toebrengen, maar dat komt doordat pa aspirant notaris is. Je zal toch maar met zo een notaris in zee gaan, ben je dan klaar. De laatste en meest walgelijke categorie zijn zij die vanwege een overleden echtgenote, opa, oma, buurvrouw of weet ik veel, optreden. Succes verzekerd, het blondje laat de tranen rijkelijk stromen, het circusdirecteurtje zit met een brok in de keel en de meneer laat eerst de anderen zeggen, "door naar de volgende ronde" voordat hij zijn mening geeft. Uiteraard wel slim bekeken, want op deze manier kan hij zich geen buil vallen.
Dit is dan de TV op vrijdagavond, geef mij dan "de kooi" daar werd tenminste af en toe nog eens flink van bil gegaan, oh nee, das bijna net zo erg als de dame die met blote tieten een beer van zijn inhoud zat te ontdoen en van zich zelf vond dat zij kunst met een grote K beoefende. Die grote K was bijna zichtbaaar maar het was niet de K van kunst.
Bedankt SBS, bedankt Gerard Joling, voor dit geest verheffend spektakel.

donderdag, april 10, 2008

Het kan altijd dwazer.

Excuses over Westermoskee
Amsterdam, 10 april. De Amsterdamse wethouder Maarten van Poelgeest heeft vanmiddag zijn excuses aangeboden aan de gemeenteraad.
En waarom deed Maarten van Poelgeest dat?
Dat deed hij omdat zijn voorganger enkele jaren geleden een grondovereenkomst met de Turks religieuze organisatie Milli Görüs sloot, maar de raad daar niet over inlichtte.

Je moet toch ergens wel een bizarre kronkel in je bovenkamer hebben om je excuses aan te bieden aangaande iets dat in 2005 is gebeurd en waar je zelf part nog deel aan had!
Opa was er al bang voor, Maarten van Poelgeests geest is in de Poel des verderfs van Groen Links terecht gekomen.

Zo kan opa zijn excuses wel aanbieden omdat Ab Klink en trawanten er voor gezorgd hebben dat alleen de goedkoopste medicijnen nog maar verstrekt mogen worden en dan nog graag vervuilde medicijnen uit China.
Hetgeen slaat als de beroemde lul op een broodplank.

Nogmaals


"Roep om boycot opening Olympische Spelen luider."

BRUSSEL - De Europese regeringsleiders en staatshoofden moeten een boycot overwegen van de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Peking, als China blijft weigeren met de Tibetaanse leider in ballingschap, de Dalai Lama, te praten
Het EP stemde donderdag met 493 tegen 91 stemmen voor een resolutie om een boycot van de opening te overwegen als er geen nieuwe dialoog tussen China en de dalai lama komt.

"Ondanks de grote meerderheid voor een boycot gaat onze Harrie gewoon naar Bejing"


Ja, dat komt omdat ik zo vreselijk laf ben en never nooit een mening heb!

maandag, april 07, 2008

Peking 2008



"Het Berlijn van 1936?"
Ook toen juichte de hele wereld en riep "sport verbroedert", toen de dood van miljoenen al vast stond!
Nederlandse atleten, weet dat er bloed kleeft aan de medailles die jullie gaan winnen.
Toen in 1936 was over het lot van de Joden al beslist, nu in 2008 over het lot van de Tibetanen?
Doe mee teken "deze" petitie.

Kijk dat bedoel ik!

'Ongelovigen zijn honden'

Voorzitter M. Guennoun van de Osdorpse moskee El Mouahidine heeft tijdens een rondleiding ongelovigen als "honden" bestempeld. Dat valt morgen in de Sp!ts te lezen. Enkele leerlingen en ouders van de openbare Daltonbasisschool De Horizon die de rondleiding volgden waren met stomheid geslagen

De directie van de basisschool heeft een brief naar alle ouders en leerlingen geschreven om uitleg te geven over het incident. "Wij vinden het als multiculturele school van groot belang dat kinderen elkaars religieuze achtergrond leren kennen en respectvol leren omgaan met overeenkomsten en verschillen
Ja beste man, wij met nadruk op WIJ vinden dat, maar ZIJ niet, wanneer gaan onze Nederlandse knuffelaars dit nu eens doorkrijgen?

"Islam" is éénrichtingverkeer!

De ouder die de brief naar Sp!ts mailde, is door de directie van de school op de vingers getikt. "De school wil het klein houden, maar dat is juist het probleem", aldus de moeder. "Is zo'n voorzitter nog wel te vertrouwen?" Laatstgenoemde was vandaag niet bereikbaar voor commentaar.
Niet baardmans maar een verontruste ouder wordt op de vingers getikt!

Kom er maar in Geert werk aan de winkel!

link hier

zaterdag, april 05, 2008

Opinio

Zoals u allen weet heeft Opinio een fake rede van onze held Harrie Potter gepubliceerd.Waarop onze Harrie onmiddelijk een rechtsgeding aan heeft aangespannen tegen het opinieblad.Helaas voor hem met een negatieve uitslag, gelukkig een rechter met gevoel voor statement toch? Lees "hier" het artikel.
Geweldig zoals hij daar in de zijk wordt genomen.
In Eurobia vind geen islamisering plaats, tuurlijk er zijn wel wat kleine dingetjes die te denken geven zoals;

Een moslimapotheker die weigert de morningafterpil of condooms te verkopen.

Een moslimdokter die weigert aidspatiënten te behandelen.

Moslimtaxichauffeurs die weigeren blinde cliënten met hun geleidehonden mee te nemen, omdat honden onrein zijn.

Dat het bureau Jeugdzorg de hulp van imams moet inroepen omdat het anders zijn werk bij Marokkaanse gezinnen niet kan verrichten.

Gemeenteambtenaren die weigeren vrouwen een hand te geven.

Leraressen en andere overheidsambtenaren tijdens hun werk de islam vertegenwoordigen door hun hoofddoeken te dragen, terwijl ze de staat zouden moeten vertegenwoordigen!

Dat Fortis het spaarvarkentje afschaft wat zij cadeau geven aan kinderen omdat dit voor moslims een onrein dier is.

Dat musea foto’s van de muur halen en schilderijen weigeren uit angst voor reacties van moslims.

Posters van klassieke naakten niet meer in de metrostations mogen hangen.

Een moslim in Groot-Brittannië mag zijn rijbewijs houden na een forse snelheidsovertreding, omdat hij zonder zijn papiertje zijn huwelijkse plichten niet kan vervullen bij zijn twee vrouwen. De rechtbank accepteerde dit als excuus en legde de man alleen een boete van zo'n driehonderd euro en zes strafpunten op zijn rijbewijs op. De man reed 100 kilometer per uur waar 45 is toegestaan.

Maar voor de rest gaat het prima toch meneer Balkenende?
op uw gezondheid en dat we ze nog maar lang mogen lusten,www.krabbelaars.nl

donderdag, april 03, 2008

Hoera

Waar een giftig E-mailtje al niet goed voor is. Laat ik nu gebeld worden door de firma Jongenengel dat zomaar ineens plotsklaps de prothese uit de lucht is komen vallen. U ziet zonder internet zijn we nergens.
www.krabbelaars.nl
Hartelijk dank Firma Jongenengel

Woest

Ja opa is getergd opa is woest. Kwaad op dit klote kabinet, kwaad op de firma Jongenengel. Is het al niet erg genoeg dat je als vrouw door kanker een borst moet missen? Is het niet erg dat als je een prothese wil kopen dat meneer Klink gelijk zijn hand ophoudt vanwege je eigen risico. Terwijl de profiteurs die men illegalen noemt alle hulp krijgen die nodig is.
Dat je op 12 februari een prothese gaat bestellen bij de firma Jongenengel aan de Goudsesingel in Rotterdam, die binnen 10 dagen geleverd zou worden en dat je op 3 april nog steeds met een kluitje in het riet wordt gestuurd omdat hij in bestelling is. Dat na informatie bij andere zaken blijkt dat zij hem binnen 5 dagen kunnen leveren. Mag ik dan zeggen dat wij ons onbeschoft behandeld voelen? Heb dus ten einde raad maar een mailtje naar de hoofdvestiging gestuurd, misschien dat wij dit jaar nog antwoord krijgen.

Geachte heer, mevrouw,
langs deze weg wil ik mijn bevreemding uitspreken over de handelswijze door uw personeel gevoerd. 12 februari j.l. is mijn echtgenote in uw filiaal Goudsesingel geweest voor een borst prothese, deze zou binnen 10 dagen geleverd worden. Helaas tot op de dag van vandaag geen prothese, dit is natuurlijk te gek voor woorden, bovendien lijkt het mij dat uw personeel totaal niet geintresseerd is in de gang van zaken. Het enige wat zij met veel moeite uit hun keel kunnen krijgen is het stereotype antwoord; " hij is in bestelling" men vraagt zich niet eens af waarom is dat ding al zo lang in bestelling, is er soms iets mis gegaan met het doorgeven van de bestelling. Nee hoor met dit antwoord moet je het maar doen. Hedenmiddag om 1300 uur wederom gebeld (inmiddels voor de 6e keer) en kreeg als antwoord, het is nu lunchpauze, na de lunchpauze wordt u direct terug gebeld, het is inmiddels 14.45 en nog steeds geen telefoontje, naar het schijnt heeft uw personeel behoorlijk lang lunchpauze. In ieder geval begrijpt u wel dat mijn broek langzamerhand afzakt van iemand die op deze manier haar salaris krijgt, verdienen kunnen we dit niet noemen.
Waar is de service gebleven van de firma van Bekkum? Of is voor dames die een borstamputatie hebben ondergaan in uw visie "service" niet zo belangrijk?
Hopend in ieder geval dit jaar nog een antwoord van u te mogen ontvangen verblijf ik met de meeste hoogachting,

Met vriendelijke groet, Jan de Wit

Waar gaat het allemaal om? Gewoon een kunsttiet van siliconen, die bij honderden van de lopende band komen, alleen schijnt de firma Jongenengel moeite te hebben met het vinden van die lopende band.

Deze foto is om aan te geven hoe een vrouw zich voelt na de ingreep.


Dit is de bij firma Jongenengel zo moeilijk te verkrijgen prothese.

woensdag, april 02, 2008

Waar de 2e kamer zich druk over maakt

Ontmaskering van Wilders, Wilders zaait haat, Wilders voor schut gezet in debat over Fitna, Met zijn allen tegen Wilders, De waarheid volgens Geert Wilders, Politiek isolement van Wilders en Pinokkio in de Kamer." Zomaar wat krantenkoppen van vandaag.
Maar wat zegt het gepeupel hiervan, juist ja u en ik, hier wat polls.




Waarschijnlijk zijn er nog wel meer polls te vinden waaruit blijkt dat de 2e kamer heel anders denkt dan de gewone man.
Ala de 2e kamer nu eens gaat doen waar ze voor gekozen zijn n.l. een beetje orde op zaken stellen zodat het niet zo mag zijn dat mensen gaan emigreren omdat "justitie" haar werk niet goed doet.
"Roel Pieper verlaat Nederland om tbs'er"
Uitgegeven: 2 april 2008 06:48

AMSTERDAM - Ondernemer Roel Pieper is geëmigreerd naar Frankrijk omdat de man die zijn vrouw ernstig verwondde met een mes, op onbegeleid verlof uit een tbs-kliniek mocht en Pieper daar niet over werd ingelicht. Hier het artikel.

Wat te denken van:
'Volledige vergoeding zorg illegalen'
Artsen die zorg bieden aan illegalen moeten de kosten volledig vergoed kunnen krijgen als de illegaal de rekening niet kan betalen. Dat vindt een meerderheid van de Tweede Kamer.
Wij als domme Hollander maar betalen aan premies die steeds hoger worden door het gedoogbeleid van de slappe hap in den Haag.Hier het artikel.

Ja dat krijg je als er teveel "griffo's"in de kamer komen.
"Dodenherdenking vervroegd vanwege zondagsrust"
Onder meer Staphorst, Genemuiden en Kamperzeedijk houden dodenherdenking een dag eerder dan gebruikelijk, omdat 4 mei dit jaar op een zondag valt.
Stel je voor dat de geallieerden ook de zondagsrust in acht hadden genomen, dan waren we nu nog niet bevrijd. Hier het artikel.

Spoeddebat over uitzetting Iraanse homo
Uitgegeven: 1 april 2008 15:59

Zijn jullie daar niet rijkelijk laat mee? Oh ja, sorry jullie waren ondergedoken van wegen de film van ome Geert.
DEN HAAG - De Tweede Kamer houdt een spoeddebat over de aanstaande uitzetting van een Iraanse homo naar Groot-Brittannië. D66-Kamerlid Boris van der Ham verzet zich hiertegen. Hier het artikel.


Toestroom vreemdelingen houdt aan
DEN HAAG - Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) zoekt extra onderdak voor tussen de zevenhonderd en achthonderd vreemdelingen.

Het gaat vooral om Chinezen, Somaliërs en Irakezen. Dat heeft een woordvoerder van het COA maandagavond gezegd.
"Maar als de toestroom in dit tempo doorgaat, hebben we eind volgende week 2000 extra opvangplaatsen nodig."
Ja ja en wie is directeur van COA?? Nurtun Albayrak het nichtje van, juist Nebahat Albayrak u kent haar toch nog wel?
Toestroom van illegalen met een kutsmoes? Gewoon enkele reis land van herkomst, zij komen niet langs af, ontvangen geen geldbedrag en ga vlaggen verbranden en van onze ontwikkelingshulp profiteren.Hier één artikel. Mocht u denken waar heeft die vent het over klik dan maar eens "Hier."