welkom

Welkom bij opa Jan

maandag, maart 31, 2008

Erg, Erger, Ergst


Ja ik ben het met u eens, het kan altijd erger. Maar wat Nebahat Albayrak flikt als Nederlandse met 2 paspoorten tart alle grenzen.
Iedereen dacht dat Rita Verdonk heftig was, vergeet het, bij Nebahat vergeleken is Rita maar een watje!
Of zou het iets te maken hebben met Nebahats Islamitische achtergrond. De feiten, Rita Verdonk heeft indertijd beloofd dat Iraanse homo's om veiligheidsredenen niet naar Iran zouden worden terug gezonden! Dank je wel Rita, maar nu zit er zo'n dubbele paspoort muts die Seyed Mehdi Kazemi (19 jaar)gewoon ff enkele reis Iran wil sturen, met andere woorden enkele reis de doodstraf.
Ook PVDA, aan haar opleiding kan het niet liggen, zij heeft namelijk internationaal en Europees recht gestudeerd, zij heeft of tijdens haar studie zitten slapen en heeft door haar dubbele paspoort een kruiwagen gehad of zij denkt te weten dat homo's (zoals velen met en zonder dubbele paspoorten)van de Euromast gegooid moeten worden maar aangezien dit hier niet mag moet hij gewoon naar Iran, nietwaar Nebahat? Kijk maar eens goed naar onderstaand plaatje waar straks door jou toedoen het hoofd van Medhi zou kunnen hangen,
ware het niet dat de Engelse Jacqui Smith
jou tegenhanger in the UK uiteraard met "één" paspoort besloten heeft om hem voorlopig in Engeland te laten omdat zij ( shame on you Nebahat) weet dat er sinds 1979 al 4000 homo's en lesbiennes zijn opgehangen!
Wordt het zo langzamerhand geen tijd dat jij je Nederlandse paspoort in gaat leveren en fijn terug gaat naar je moederland?

Om moe van te worden

Oud-Kamerlid Mohamed Rabbae, u kent hem wel, die man die krom Nederlands praat,doet aangifte tegen Wilders.
Hij wil dat de PVV-voorman wordt vervolgd omdat de politicus naar zijn mening met de film oproept tot haat tegen moslims.
Hij doet dat als voorzitter van het Landelijk Beraad Marokkanen, liet hij weten.
Nu heeft opa niet het idee dat weldenkende Marokkanen zitten te wachten op inmenging van de oud Groen Linkser die graag weer in de picture komt, kost wat het kost!
Als hij dan toch zo graag wil procederen laat hij dan gelijk even Abu Bakar Bashir een proces aan zijn broek dan vanwege zijn uitlatingen tegen toeristen in Indonesia, quote;,,Als er hier ongelovigen komen, sla ze in elkaar. Tolereer ze niet'', stelde de man die wordt gezien als spiritueel van de terreurbeweging Jemaah Islamiya. In de preek vergeleek hij niet-moslims met krioelende ,,wormen, slangen, maden''.
Als je dan nog even door gaat Mohammedje pak je gelijk deze eikel mee.
Al-Qa'ida's tweede man Ayman al-Zawahiri heeft moslims in een audioboodschap opgeroepen Israël en andere Westerse doelen aan te vallen.‘Tref de Joden en de Amerikanen en al die anderen die betrokken waren bij de agressie tegen moslims,’ aldus Al-Zawahiri op de opname.
Kijk dan ben je in mijn ogen eerlijk maar om alleen een proces tegen Wilders aan te spannen vanwege een stukje broddelwerk hetgeen mijn kleindochter van 9 waarschijnlijk beter had gedaan, maakt je net zoals Louis van Gaal gisteren tot het lachertje van de week.

links Parool, Limburgs Dagblad, Elsevier

Met dank aan,

"George W Bush"
Arlington Cemetery ,Jimmy Regan


Clearly, she had not only loved him but truly admired him.
Mary said that they had planned to get married after Jimmy’s four years of service were up next year. “We loved each other so much,” she said. “We thought we had all of the time in the world.”

Dank zij onze wereldhervormer "George" bleek dat ondanks hun liefde zij niet alle tijd van de wereld hadden.
Wanneer gaan onze z.g. opperhoofden eens nadenken over de ellende die zij de gewone man en vrouw bezorgen voor een zandbak waar nooit vrede zal heersen?

woensdag, maart 26, 2008

Prime minister



Hier krijgt hij voor zijn Vaderdag alvast een Groot-Mufti Jurkje,
dan kan hij als President van Eurabië eerstdaags stijlvol voor de dag komen..!


maandag, maart 24, 2008

Pasen 2008

zonder woorden.





Discriminatie!

Waarom mag dit wel?
'Val Amerika en Israël aan'


maandag 24 maart 2008 om 14:46
De tweede man van Al-Qaida, Ayman al-Zawahiri, heeft moslims in een audioboodschap opgeroepen Israël en andere Westerse doelen aan te vallen om recente militaire acties van Israël in Gaza te wreken.
''Tref de Joden en de Amerikanen en al die anderen die betrokken waren bij de agressie tegen moslims,'' aldus Al-Zawahiri op de opname. ''Niemand kan zeggen dat we de Joden alleen in Palestina moeten bestrijden.''

Of dit;Abu Bakar Bashir
Indonesische moslimleider wil geweld tegen toeristen

„Als er hier ongelovigen komen, sla ze in elkaar. Tolereer ze niet!"
In de preek vergeleek hij niet-moslims met krioelende „wormen, slangen, maden”.


En hij is al veroordeeld voor er 1 seconde van een film is vertoond!
Misschien omdat hij aantoont dat de Islam toch niet zo liefdevol is als onze regering doet voorkomen?
We kunnen ook Doekle Terpstra en Rene Danen op vakantie naar Indonesia sturen om een bezoek af te leggen bij de liefdevolle Abu Bakar Bashir.

zondag, maart 23, 2008

Tibet


Brandt bij u het olympische vuur al? Bij mij niet hoor. Volgens goed ingelichte bronnen wordt het dit jaar in China gehouden. Je houdt niet voor mogelijk wat daar allemaal voor komt kijken. Vorig jaar zijn ze begonnen met het afmaken van honden, dit jaar zijn de katten aan de beurt om ausradiert te worden.
Bovendien zijn ze nu bezig met Tibet te verwoesten, niet in één keer maar geleidelijk aan. Tibet het land wat bestaat uit hoofdzakelijk biddende monniken moet het opnemen tegen pantserwagens en het chinese leger. Bovendien zijn;Tibetaanse kloosters afgesneden van watertoevoer. en mogen de monniken het klooster niet uit.
"Het doel van de spelen was en is versterking van de vriendschapsbanden tussen de volkeren."

Kijk dan mogen regeringsleiders en hooggeplaatsten zich er zorgen over maken, maar dat zet geen zoden aan de dijk.
Hetzelfde geldt voor de sporters, er is maar één antwoord; "boycotten die spelen"

Met een tank tegen deze monnik optreden? China schaam je!

Gelijkenis?

"Nederland bekent kleur"

Waarom doet deze demonstrerende rotkop

me denken aan,deze rotkop?


dinsdag, maart 18, 2008

Breaking News

U gelooft het misschien niet maar het opperhoofd van onze waterhuishouding zijne koninklijke hoogheid, in de volksmond Alex genaamd, "doucht soms 3 keer per dag." Hoogheid is dat niet een ietsiepietsie verspillend? U kan zich toch ook af laten likken door enige slaafse volgelingen?
Maar tijdens het "tandenpoetsen" draait hij de kraan wel dicht, das mooi meegenomen. Heeft ie geleerd van zijn vader die heeft dat er met een hamer "ingehamerd"
Jaja, misschien had pa er ook wel eens wat manlijkheid in kunnen hameren, welk mietje gaat nu vertellen hoe hij zijn tanden poetst en dat hij wel minstens 2 maal per dag doucht.
Sorry Alexie ga maar weer met Maxiempje spelen en laat het echte werk maar aan de grote mensen over.
Toch heeft hij een bijdrage aan het geheel geleverd en echt helemaal zelf verzonnen nl het woord "sanitatie." Knap he? Hier het artikel.
Gelukkig zijn er niet meer schokkende dingen waar zijne koninklijke hoogheid zich druk over maakt, dat doen U en ik wel.

ff kotsen

Is het een wonder dat de scholen niet meer zijn wat ze behoren te zijn. Je zal toch maar wiskundeles krijgen van onderstaande kleffe figuur dan vergaat je toch de lust om uberhaupt ove relgie te praten. Christen of moslim ze zijn allemaal geflipt. klik op "geflipte leraar"

van Middelkoop

Ja Eimert, kom op met de billen bloot, hoe is het in vredesnaam of beter gezegd in oorlogsnaam mogelijk dat een;
Moordenaar soldaten les gaf
De uit Irak afkomstige man onderwees de militairen vier jaar geleden voor hun uitzending naar Irak. Achteraf bleek dat de man was veroordeeld voor een eerwraakmoord. Hij was wegens die veroordeling tot ongewenst persoon verklaard, maar niet uitgezet.
Ongewenst vreemdeling maar niet uitgezet, kan u het nog volgen? Let op nog even dit;
Volgens een woordvoerder van de minister ging het om een bekende van een vriendin van een korporaal. De moordenaar leerde de militairen hoe zij zich beleefd konden uiten.
Dus zo worden de baantjes vergeven en personen gescreend, "een bekende van een vriendin van een korporaal."
Bananen republiek????

maandag, maart 17, 2008

De Fiets



Fietsen heeft me altijd in het bloed gezeten zowel letterlijk als figuurlijk, mijn eerste fiets kreeg ik net na de 2e wereld oorlog van Oom Piet, verdomd zei nu niet "ome" Piet want dan verstond hij je niet. Oom Piet was in die dagen al een tikkeltje vreemd figuur hij liep tot op respectabele leeftijd nog in een zoals wij dat noemde “drollenvanger”, bij oom Piet heette dat echter een “plusfour”. In ieder geval Oom Piet verblijdde mij met een “gebruikte” herenfiets , u begrijpt dat was een godswonder in die tijd, wat ook even later bleek toen Oom Piet allang weer vertrokken was in zijn drollenvanger.
Op een oude fiets moet je het leren sprak mijn vader, maar aan zijn ogen te zien bedoelde hij iets anders, hetgeen ik uiteraard toen nog niet zo begreep.
De eerste fietstocht was tegelijkertijd de laatste op het gekregen vehikel. Nabij de gemeentelijke begraafplaats bevond zich een in mijn ogen lekker hellinkje, om mijn kunde en de snelheid van de fiets uit te testen, even flink aanzetten en hatsikidee de schuinte af, wat toen gebeurde is te gek voor woorden het stuur van de fiets van Oom Piet zijn fiets brak spontaan af en in mijn schrik schoot mij een tekst uit de bijbel in gedachten over een “ezelskinnebak” omdat er een stuk voorvork uit mijn kin stak. Bovendien door de smak belandde ik met mijn gerief op de stang van Oom Piets fiets dus kort gezegd het was een fiets van niets, maar door Oom Piet zijn er toch wel een aardig aantal krachttermen aan de Nederlandse taal toegevoegd, uiteraard zonder te stotteren.

Regels!

Regels zijn regels
en zo hoort het
Voor alles hebben wij een regel
soms zelfs wel meer
Regels zijn er alleen
voor nette mensen
Onnette mensen hebben
geen regels nodig
Nederland zonder regels
Is als een trottoir zonder tegels
Als een schaapherder zonder schapen
als een geitenneuker zonder geiten
Dus lieve stompzinnige ambtenaar
verzin er nog maar een paar
Want de nette mensen
dansen naar uw wensen
Zij houden zich aan de wet
hogeren stoppen het onder de pet
Omdat zoals de marktkoopman
in bezemstelen sprak;
“Grote stelen, kleine stelen,
maar groten stelen het meest.”

Tot slot en tot vermaak
Heeft opa ook wat regels gemaakt, voor de automobilist.

Closetrol niet in gehaakt mutsje op hoedenplank: €150
Ontbrekend ventieldopje, per band: €120
Neuspeuteren in file: €180
Met geopend portierraam rijden terwijl kachel aanstaat: €120
Meer dan 20 vliegen op koplamp: €100
Onnodig meezingen met car stereo: €150
Rijden met geopend handschoenenvak: €120
Overdadig veel plakplaatjes op achterportierramen: €115
Stratenboek geopend op de bijrijdersstoel: €290
Geen dop op trekhaak: €90
Onjuiste landensticker op achterzijde voertuig: €200
Claxoneren naar een appetijtelijk vrouwspersoon: €175
Claxoneren naar een appetijtelijk manspersoon: €185
Geopend zakje drop op dasboard: €145
Religieuze uitingen, bungelend aan binnenspiegel: €300
Zwaaiende kinderen op achterbank, per kind: €100
"Groen!" roepen naar rood verkeerslicht: €200
Verfrommeld rijbewijs, los in achterbroekzak: €180

zondag, maart 16, 2008

Zorgstelsel

Geachte heer Ab Klink.
Langs deze weg wil ik U van harte bedanken voor het geweldige zorgstelsel door U en Uw mede kornuiten in het leven geroepen.
Vooral als oudere ondervind ik aan de lijve, wat een monsterproduct U heeft geproduceerd.
Het zorgstelsel is een ongeleid projectiel geworden waar velen wijzer van worden, lees rijker.
Echter de gewone man en de ouderen van dagen en chronisch zieken betalen de rekening van het afgebroken zorgstelsel.
Mijn echtgenote werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht, een afstand van zie onderstaande route;
Vertrekadres : Van Hogendorplaan , Vlaardingen (NL, 3135)
Bestemming : Holysingel , Vlaardingen (NL, 3136)
Afstand : 1.5 km
Reisduur : 00:02

De nota bij vooruitbetaling te voldoen bedroeg € 656,60, is het verwonderlijk dat de kosten voor de zorg de pan uit rijzen? Bovendien ten gevolge van de door u uitgevonden eigen risico regeling komt van dit bedrag € 133.33 voor eigen rekening.

Dus u begrijpt wel waar wij het vakantiegeld de komende jaren voor opzij gaan zetten, juist, voor de gezondheidszorg. Met dank aan U en alle vazallen van het kabinet Balkenende4.

Wat te denken van een oude dame die wat meer alphahulp wil verkrijgen, deze dame moet in spreekwoordelijke termen eerst met de billen bloot en dan komt een duffe overbodige ambtelijk mede werker tot de conclusie dat mevrouw recht heeft op een verhoging van 0.9 uur
Ja,U leest het goed 54 minuten, als het niet zo droevig gesteld zou zijn in onze welvaartstaat Nederland, zou ik hier om kunnen lachen, hoe verzin je het 54 minuten. Uiteraard wordt bij de persoon die het werk mag doen de 6 minuten loon in mindering gebracht. Lachen toch¬?
U weet wel we hebben eerst het zuur gehad, dus nu het zoet, jammer dat alleen de kapitalisten hiervan profiteren en uiteraard U en uw mederegeerders niet te vergeten die zichzelf vorstelijke loonsverhogingen geven.
Wordt het zo langzamerhand geen tijd dat U en uw mederegeerders gewoon een ander baantje gaan zoeken, want de gewone man heeft genoeg van u lieden.

Met vriendelijke groet, Jan de Wit.

Deze post is als brief naar zorgverpester Ab Klink verzonden, wedden dat opa niets hoort.

zaterdag, maart 15, 2008

Idols

Wij denken wel eens dat er bij ons shit op de buis komt bij de zogenaamde zangcontesten, maar wat denkt u van De US of A, zie onderstaande clip en huiver.

Ken Lee (Cant Live WithoutYou

Er bestaat

een zogenaamde cabaretier genaamd Micha Wertheim, die het leuk vindt om moppen te vertellen over gehandicapten. Eerlijk gezegd heeft opa nog nooit van de man gehoord en heeft daar, aan zijn arrogante rotkop te zien, niets aan gemist.


Sinds de komst ener Youp van't Hek is cabaret geworden tot vuilspuiterij, vloeken, beledigen, obscene gebaren maken. Veel jonge van zichzelf vervulde omhooggevallen cabaretiers vinden het dus heel fijn om mensen af te zijken en het stomme klootjesvolk gaat met drommen naar de theaters om beledigd te worden. (geen wonder dat de Islam hier voedingsbodem heeft)
Nu heeft de programmeur van dit theater gezegd dat Wertheim er nooit meer in komt, een goed statement toch?
Maar nu heeft Wertheims beroemdere cabaretcollega Theo Maassen verklaard dat hij uit solidariteit nooit meer in de Roermondse Oranjerie wil spelen – en dat Marc-Marie Huijbregts, Najib Amhali, Eric van Sauers, Ronald Goedemondt en Wim Helsen zich inmiddels bij hem hebben aangesloten
Is me dat ff schrikken zeg,willen zij daar nooit meer optreden? Is het misschien mogelijk dat dit zestal + Wertheim in alle theaters van Nederland als tegenprestatie geboycot wordt? Zelden zulke nitwits gezien of gehoord.
Waar is de tijd gebleven van een Toon Hermans, Paul van Vliet, Jasperine de Jong, Wim Sonneveld en nog vele anderen.
Wat een gedegenereerde natie zijn we geworden om dat soort figuren top of the bill te noemen.

Aanval op moslims en kabinet




Arabist Hans Jansen van de Universiteit Utrecht haalt in zijn nieuwe boek fel uit naar moslims en het kabinet.

In het boek krijgt met name de PvdA er fel van langs. Deze multiculti's zijn volgens Jansen in moslimse ogen stuurloze sukkels.
De arabist denkt dat Nederland heel geschikt is als "proeftuin voor de plannen van Osama Bin Ladens geestverwanten." Nederland is dichtbevolkt, de politie is aardig en er zijn heel veel bange mensen.

Oef, dat wordt link, vermoedelijk rolt de PVDA zo dadelijk over deze man heen omdat hij "polariseert" maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat er binnenkort weer een rituele slachterij plaats vind. Moslims haten hen die de waarheid durven vertellen.

donderdag, maart 13, 2008

De Norm

Ja wat is de norm, meningen kunnen daar over verschillen, maar bij de opper moefti van Amsterdam is daar erg veel ruimte voor. Uiteraard is dit een goede rode traditie, krom praten wat recht is en recht lullen wat krom is.
In eerste instantie vond de groot moefti dat de straat coaches betaald van uw en mijn belastingcenten niet verplicht zijn handen te schudden. Maarrrrrrrr;

AMSTERDAM - Burgemeester Job Cohen vindt dat hij een fout heeft gemaakt in het debat over handen schudden. Want........'Hand geven is de norm'

Cohen riep een golf van kritiek over zich af toen hij vorige maand in de gemeenteraad zei dat hij er geen moeite mee had als straatcoaches en gezinsbezoekers om religieuze redenen weigeren vrouwen een hand te geven. Tal van kopstukken uit zijn eigen PvdA, onder wie partijleider Wouter Bos, verwierpen die opstelling.

En hoe verzint de kwal het, "Cohen zei toen ook dat het juist een teken van respect kan zijn als mannen vrouwen geen hand geven."

Soms vraag ik me af uit welk vreemdsoortig joods ei deze eikel gekropen is.
Altijd maar draaien, dreutelen en laveren om vooral de allochtone kiezer maar niet voor de schenen te schoppen.

Om te demonstreren hoe verknipt de PVDA wel is komt mevrouw Ellen Vogelmuts minister voor integratie vertellen;"Cohen beslist zelf over handen schudden."
DEN HAAG - Burgemeester Job Cohen van Amsterdam is vrij om zeggen dat straatcoaches die door de gemeente worden ingehuurd op basis van hun geloof vrouwen geen hand hoeven te geven.
Met zulk soort leidende figuren is de sharia binnen de kortst mogelijke tijd ingevoerd.

Tenzij er meer figuren als Pat Condell opstaan, mensen die tegengas durven te geven, klik op link

woensdag, maart 12, 2008

Jan Peter

is boos, is me dat ff schrikken onze minister president is boos, Jan Peter dat kan je niet menen, waarschijnlijk zeg je dit om manhaftig over te komen, toch?
Volgens mij ben je niet zo'n held, by the way dat is je maatje Rouvoet ook niet dus wat dat betreft bevind je je in goed vaarwater. Ja ik lees het toch echt in de krant


Balkenende kwaad over betoging

Balkenende kwaad over betogingPremier Jan Peter Balkenende maakt zich kwaad over anti-Nederlandse betogingen in Afghanistan naar aanleiding van de aangekondigde film van Geert Wilders. "Dit deugt van geen kant. Ik ben er ontzettend kwaad over.
Afghaanse demonstranten riepen 'Dood aan Nederland' en eisten het vertrek van de Nederlandse troepen uit hun land. Balkenende ergert zich omdat de Nederlandse missie juist bij wil dragen aan vrede en veiligheid. "Ik verwerp dus wat daar gebeurt."

Ja ja Jan Peter verwerpt, laat me niet lachen lulletje rozenwater, onmiddelijk alle troepen terug trekken en financiele hulp stoppen.
De militairen kunnen dan den Haag zuiveren van dit tuig.

en het weggegooide geld kunnen we dan besteden aan de veel te lage salarissen van de Hermandad en de gezondheidszorg.
Kijk dan ben je pas een vent, je laat de Nederlandse vlag toch niet verbranden door dit stelletje baardapen?

Inteelt



Getrouwd met familielid

Bijna een kwart van de Turkse en eenvijfde van de Marokkaanse ouders in Rotterdam is getrouwd met een familielid.
Mensen die trouwen binnen de familie hebben vaak geen weet van de gezondheidsrisico’s voor hun nageslacht. Goede voorlichting over inteelt is gewenst, zegt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu
Eerder onderzoek wijst uit dat 8 procent van de kinderen uit een huwelijk tussen neef en nicht een aangeboren afwijking heeft. Bij een kind uit een huwelijk van niet-bloedverwanten is dat 4 procent.

Alles op een rijtje zettend is de conclusie dat zij die ons de sharia op willen dringen zelf nog eeuwen achter lopen.

maandag, maart 10, 2008

HaHa ff lachen

Geniet van onderstaand filmpje, is weer eens wat anders als het gekreun van onze minister president en zijn vazallen.
Het is toch zo erg? Die film van Wilders, nu in Iran weten zij niet eens wie hij is.

Verdraagzaamheid



Het Christelijke gezicht van André Rouvoet gaat een aardige deuk oplopen als hij zijn zin krijgt. Wats kebeurt? De moraalridder van het kabinet wil bovenop zijn garage en keuken nog eens twee verdiepingen bouwen. Dat bericht De Telegraaf vandaag.
Dat zijn buren dan geen helemaal geen zonlicht meer hebben als het plan wordt goedgekeurd,daar heeft hij geen boodschap aan. Verdraagzaamheid, liefde, respect, eerbied voor het grijze haar,
"Vergeet het maar."
U denkt waarom kopen ze niet een groter huis?

Gewoon;"Rouvoet gunt zijn buurvrouw het licht in de ogen niet.

Ja aangezien André beter kan neuken als politicus zijn wil de vice-premier zijn vijf kinderen een eigen kamer geven en bovendien een nieuwe werkkamer voor zichzelf laten bouwen. hier het artikel

zondag, maart 09, 2008

Zonde.

Ondank is 's werelds loon sprak mijn grootmoeder zaliger, het is maar goed dat zij deze tijd niet meer heeft mogen beleven, zij had het rode vaandel van stal gehaald en was zeker weten gaan demonstreren, hoezo vraagt u?
Kijk in de jaren sinds de ontwikkelingshulp bestaat hebben wij al miljarden in dat door God vergeten Afghanistan gestopt, Nederlandse jongens geven daar hun leven voor een stelletje baardapen en woestijnratten.
De belastingbetaler heeft in de loop der jaren en nog steeds zijn steentje bijgedragen.
Overzicht ontwikkelingshulp Afghanistan
Op de internationale donorconferentie voor Afghanistan (Tokio, 21 & 22 januari) zegde minister Herfkens namens Nederland 70 miljoen Euro toe voor 2002; 30 miljoen voor humanitaire hulpverlening en 40 miljoen voor herstel en wederopbouw.U weet wel het mens dat 200.000 euro ten onrechte heeft ontvangen en niet terug hoeft te betalen.
Dan hebben we nog ene meneer Koenders die op 17 december 2007 een contract van totaal 34 miljoen euro tekende met een Duitse ontwikkelingsorganisatie die actief is in Uruzgan (Afghanistan).

Dan nog te moeten constateren dat het land zoals te lezen valt;
‘Goudmijnen: Afghanistan steenrijk’
KABUL - Afghanistan is zo rijk aan bodemschatten, dat het verarmde land over vijf jaar geen ontwikkelingshulp meer nodig heeft.

Schunnig dat de Nederlandse regering niet het lef heeft om op te treden tegen onderstaand wangedrag, door onmiddelijk alle geldstromen richting Afghanistan op te schorten.

vrijdag, maart 07, 2008

Het is me wat

’De kans op een aanslag Wilders is het grootst’
Dat terrorismebestrijder Joustra de terreurdreiging heeft verhoogd naar ‘substantieel’ heeft niet veel om het lijf, zegt Rob de Wijk, hoogleraar Internationale Betrekkingen.
Dat Joustra de verlenging van de missie in Afghanistan niet noemt in de laatste terreuranalyse, verbaast De Wijk. ,,Dat is absoluut een factor die het gevaar vergroot. Moslims houden er niet van als christenen in hun land zitten. Ik denk dat hen dat ook vijandelijker maakt naar ons land toe.’’

Hebben Joustra en van Wijk zich wel eens afgevraagd of Christenen er van houden dat er moslims in hun land zitten?
Of draait opa nu de wereld weer om?

Juist door het geouwehoer van de heren poltici en zogenaamde hoogleraren is het zo'n puinhoop in de wereld, die steeds weer door hen in beroering wordt gebracht.

Opa heeft vanmiddag nog gezellig met een paar vrouwlijke flatbewoners staan praten gezellig zoals het goede buren betaamt, over alles in het algemeen, de kinderen, u kent dat wel. Ja, zij droegen een hoofddoekje en ik m'n hoedje! Niet alle moslims zijn terroristen. Weinig politici en geleerden hebben wat opgestoken uit de geschiedenis.
Onder hen, Geert Wilders, Jan Peter Balkenende, Maxime Verhagen, Wouter Bos,Jan Marijnissen, zij vergeten dat "Angst een slechte raadgever is."

"Politici en geloofsfanaten staan een vreedzame samenleving in de weg."

donderdag, maart 06, 2008

Albayrak

U weet wel dat mens met haar twee paspoorten die nog steeds niet weet uit welk ei zij is gekropen, en daarom geen keus kan maken tussen haar Nederlandse en Turkse paspoort.
Weet in het onderstaande geval wel te kiezen. Gewoon terug naar Iran, jij Christenhond, bovendien ben je nog homo ook. Als Islamiet had je bij mij nog een kans gehad maar een Christen, "Stenigen die hap". Zo'n vaart loopt het toch niet.

Christen-Iraniër vreest steniging na uitzetting

DEN HAAG - Staatssecretaris Nebahat Albayrak (Justitie) is niet van plan een tot het christendom bekeerde Iraniër alsnog een verblijfsvergunning te geven.
De naar Nederland gevluchte Mehdi Kazemi (19) vreest bij terugkeer naar Iran de doodstraf door steniging, omdat hij niet alleen christen is geworden maar bovendien homoseksueel is.

En aangezien zij ook nog wat Germaanse trekjes heeft zal zij na het aanschouwen van deze beelden wel verklaren, "‘Wir haben es nicht gewußt'"

(link)

We

"worden bedonderd"

Internettelevisiestation www.101.tv wilde de intolerantie van Amsterdammers tegenover vrouwen in boerka aantonen. Een presentatrice in boerka liet een zak sinaasappels vallen op de Nieuwedijk in Amsterdam. Resultaat: niemand schoot haar te hulp.

Hallo www.101.TV bent u er nog?
Toeval of geen toeval maar de Amsterdamse televisiezender AT5 was ook aan het filmen op de Nieuwedijk. Stiekem filmde de stadszender het hele spektakel vanaf de andere kant. En daar kwamen héél andere conclusies uit. Volgens AT5 schoten voorbijgangers het meisje in boerka wél te hulp, maar was het de opnameleider van 101.tv die de mensen sommeerde door te lopen 'in verband met opnames'. Zo proberen bepaalde klootzakken mensen tegen elkaar op te zetten. Bedankt 101.TV!
Speciaal voor vandaag een mooie dame met "Burka" (link)

woensdag, maart 05, 2008

Het verschil.

Tussen de voormalige "Prime minister"van Engeland Winston Churchill en onze huidige ministerpresident Jan Peter "Huilebalk"enende is toch wel schrikbarend groot.
Toen Engeland van alle kanten bedreigd werd en er alleen voor stond, zei deze prime minister; "We shall defend our island, whatever the cost may be, we shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender."
Zo moeten wij er ook eens over gaan denken maar,
Onze ministerpresident echter zwicht al, of beter gezegd gaat door de knieen, schijt in zijn broek, omdat een stelletje baardapen een bedreiging uit.
Huilebalkenende en Verhagen hebben hun kop al neergelegd op het hakblok van de Islamitische slagers. Bah, driewerf bah!
"OF deze"
Onze met met medailles behangen kroonprins die alleen maar onschuldig wild heeft neergeknald waarvan hij wist dat zij niets terug konden doen omdat zij eerst volgepompt waren met voer zodat zij te lui waren om te lopen en zodoende een makkelijke niet te missen prooi waren voor onze vadsige troonpretendent.
"EN"
Prins Harry van Engeland die in Afghanistan als militair mee vocht met de Engelse troepen zonder een volgepropte borst met onderscheidingen en die hoopt dat zijn moeder trots op hem is.
Opa kan zich voorstellen waarom in Engeland altijd uit volle borst wordt meegezongen met "God save the Queen" een volk naar mijn hart.














Ha Ha, kunt u zich W.A. van Buuren (schuilnaam) zo voorstellen, zonder het beschermende handje van moeders en Maxi?

dinsdag, maart 04, 2008

Als dat zou kunnen!

1000 euro per huishouden tegen koopkrachtrecessie!
In de Verenigde Staten krijgt elke burger 800 dollar om uit te geven om zo het besteedbaar inkomen te verhogen, wat goed is voor de economie. Los van de vraag of dit kan helpen tegen de enorme kredietcrisis, is het interessant dat het Nederlandse kabinet de burgers juist besteedbaar inkomen afneemt. Het kabinet heft 7 miljard aan extra belastingen, dat is 1000 euro per huishouden. Verder wordt de koopkracht van burgers kleiner door stijgende prijzen van steeds meer levensmiddelen en benzine. Nederlandse politici veroorzaken een koopkracht-recessie!
Tegelijkertijd roept het kabinet op tot loonmatiging en verdedigt ze de vele belastingverhogingen door te zeggen dat het slim is miljarden extra overheidsplannen te betalen als het goed gaat met de economie. En dus ook als het slecht gaat blijkbaar, zoals al decennialang gebeurt. Ook zou Nederland geen deel uitmaken van de rest van de wereld waar de economie gemaakt zou worden. Wie zijn er nou eigenlijk knettergek of een gevaar voor de financiele gezondheid van een heel volk? De 7 miljoen huishoudens van Nederland dienen naar Amerikaans voorbeeld onmiddellijk koopkrachtcorrectie in welke vorm dan ook te krijgen. Dan niet om de economische recessie tegen te gaan, dan toch wel om de koopkrachtrecessie te corrigeren zodat burgers in ieder geval besteedbaar inkomen hebben in ruil voor 19 belastingverhogingen, de duurdere producten, de duurdere euro en alsmaar stijgende vaste lasten. Het kabinet zou nu moeten zorgen voor een directe koopkrachtcorrectie!
Wil jij dat ook? Laat dan je stem horen op; "Belastinglobby"

maandag, maart 03, 2008

De helden

"Zoals George Bush ze graag ziet maar waar de wereld zo langzamerhand doodziek van wordt."

Zoals u ziet hebben de opperhoofden in de USA besloten om You Tube te sommeren het filmpje te verwijderen, echter voor opa is dit geen probleem want als u op het volgende woord "helden" klikt hebben we nog een dumpert.

zondag, maart 02, 2008

Kleinkinderen?

"Heerlijk"

Het weekeinde is weer voorbij, opa kan u verzekeren het was me het weekeinde wel. Zo als het hoort komt in de vakantie, maakt niet uit welke, kleindochter Linsey gezellig een paar dagen logeren. Zij spreekt dan af met Tessa dat is haar hartsvriendin, haar opa en oma wonen bij ons in het flat, om ook te komen logeren.
Wij opa's en oma's hebben daar geen zeggenschap in. Met behulp van moderne technieken zoals computers en internet maken de dames vooraf al afspraken en wie zijn wij dan om daar tegen in te gaan. Dus vrijdag bij ons pannekoeken eten en 's avonds bij Tessa's opa en oma "Dancing Queen" kijken. Daarna de boel rekken zodat je veel te laat naar bed gaat, maar daar is het vakantie voor toch? Zaterdag spelen, computeren, naar de kermis en frietjes met vissticks eten bij oma Tonny. 's Avonds bij ons naar "Idols" kijken en uiteraard weer de boel rekken om zo laat mogelijk naar bed te gaan. Moet mogelijk zijn. Op zondag zijn de dames lichtelijk versleten en zij dus niet alleen. Of zij het naar hun zin hebben gehad? Ik hoop het, maar het zal wel want zij plannen nu alweer een nieuw weekeinde. Waar heb je uiteindelijk opa's en oma's voor.







"Geloof me, ik geniet er van."