welkom

Welkom bij opa Jan

woensdag, februari 27, 2008

Eimert van Middelkoop,

De gereformeerde minister van Defensie loopt het dun door de broek. Zijn ministerie heeft nl onderzoek gedaan naar de doden in Uruzgan en zij hebben dus vanachter het bureau uitgevonden dat de 2 dode militairen door “friendly fire” jaja we zijn echte Bush adepten, “eigen vuur” klinkt zo gewoon toch, zijn gevallen.
Daarmede uiteraard de jongens in Uruzgan behoorlijk tegen de ballen schoppend om het zo maar eens te zeggen.
Naar u waarschijnlijk weet blinken “griffo’s” of te wel gereformeerden zoals Eimert wel uit in Bijbelvastheid maar nooit in moedigheid.
Volgens de fracties van VVD, CDA, SP en PvdA en in mindere mate (logisch) de CU zou het verstandig zijn als ons Eimertje met of zonder pampers naar Uruzgan gaat om de militairen daar, trachtend zijn beleid uit te voeren, eens ff haarfijn uit de doeken te doen hoe hij en zijn pennenlikkers tot dit verbijsterende oordeel zijn gekomen.
Zij hebben daar gewoon recht op, zelf konden zij nl in de toen heersende chaos niet meer bepalen hoe de scheidslijnen nu exact liepen dank zij het voorbeeldige inlichtingen netwerk van Nederland en de USA.
De inlichtingendienst ging er vanuit dat de Taliban niet terug zou vechten, hoe dom kan je als inlichtingendienst wel niet zijn. Je weet toch dat Talibanstrijders mochten zij sneuvelen direct naar het paradijs gaan en 72 maagden tot hun beschikking krijgen.
Dat moet toch wel een geil volk zijn 72 maagden?
Daar moet je als afgeschoten wild toch niet aan denken.
Kortsluitend kunnen we concluderen dat door een onjuiste interpretatie van de feiten door onze veel geroemde en geprezen inlichtingendienst, die uiteraard ook op een veilige plaats zitten, het bovenstaande plaats heeft kunnen vinden.
Zoals gewoonlijk in de Nederlandse politiek gaan we fouten afschuiven naar de lagere in rang, in dit geval “soldaat kont”
Maar Eimert van Middelkoop is niet moedig, geen held maar gewoon een doodgewone ouderwetse Hollandse krentenweger en mierenneuker, en blijft dus veilig in Nederland zo ook de commandant der strijdkrachten genaamd Dick Berlijn die er wel martial uit ziet maar niet aan het front der troepen wenst te verblijven, stel voor dat er op je geschoten word.
Tot slot; Ook staatssecretaris Jack de Vries, verantwoordelijk voor het personeelsbeleid bij Defensie, gaat niet.
Deze mensen staan pal achter George Bush maar eigen mensen laten zij mooi in de stront zakken.
Largest Database of Images For Comments And Profiles at FreeCommentTags.com

dinsdag, februari 26, 2008

Nog ff



"Toch boerkini in Hanzebad"
Hoe zo, slappe hap?
Een eng mens heeft als aanhangster van diverse griezelige religies nu als moslima voor elkaar gekregen dat de "boerkini" in Zwolle wordt toegestaan.
Als opdringerige gelovige van "de Deur" heeft zij eerder zelfs een colportage verbod gekregen.
Zeker weten dat autochtone moslims en moslima's nog erger zijn dan de allochtone.
De zwembadleiding was eerst zo standvastig, zeker omgeluld door de PVDA.
Mag ik nu als Nederlandse aanhanger van het nudisme ook in m'n blote kont zwemmen in het Hanzebad?

maandag, februari 25, 2008

Opmerkelijk

Vraagt u zich ook wel eens af welke relaties het fijnste zijn om te onderhouden? Ik bedoel hier dus relaties in familie, kennissen of buren kring.
Stel u heeft met hartklachten in het ziekenhuis gelegen, gelukkig ben je weer thuis en het gaat redelijk goed. Dank u.
Nu doet het feit zich voor dat je van buren en kennissen leuke, lieve en gemeende aandacht krijgt.
De familie laten we buiten beschouwing want zij zijn altijd druk, hetgeen betekent “we hebben alleen maar ff tijd voor een crematie”, of iets dergelijks en die moet dan ook weer niet te lang duren.”
Ook heeft u nog een groot aantal broers en zussen die niet tot de zwagers en schoonzusters behoren.
U weet wel het soort mensen dat langs de deur de liefde van God loopt te verkondigen, ook zij lopen en fietsen gewoon door want voor een zieke heb je gewoon geen tijd. Bovendien hebben zij het zelf altijd in overtreffende trap gehad. Als er één soort mensen is waar ik een bloedhekel aan heb zijn het wel de figuren die beginnen met; “ ja, maarre” want dan weet u het wel, zij hebben het veel erger gehad en gaan dan hun complete medisch dossier ophangen aan de daar niet naar verlangende zieke.
U vraagt zich af wat bedoelt hij nu in Godes naam met dit stukje, daar heeft u volkomen gelijk in, alles heeft een reden, een punt, een stelling!
De stelling van dit stukje is; “ Beter een goede buur dan een verre vriend of famlielid.”
Lieve buren bedankt voor jullie hartelijkheid,namens Corrie.
Largest Database of Images For Comments And Profiles at FreeCommentTags.com

zaterdag, februari 23, 2008

Jan wat maak je me nu?



(Novum) - SP-leider Jan Marijnissen vindt het optreden van Geert Wilders levensgevaarlijk. "Hij maakt een ongeoorloofd onderscheid tussen mensen. Dat werd gedaan in Zuid-Afrika en tot in de jaren zestig in de VS, dat is levensgevaarlijk", zei Marijnissen tijdens een partijraad in Amersfoort. "Wat Wilders doet, is puur discrimineren."
Marijnissen liet zich tijdens de partijbijeenkomst ook kritisch uit over oud-VVD'er Rita Verdonk, en sprak sceptisch over haar nieuwe beweging Trots op Nederland.
Dat zegt de man die vroeger dweepte met Mao de grote roerganger die honderdduizenden mensen heeft omgebracht en/of in kampen heeft gestopt.(culturele revolutie)
Hij vond ook dat Pol Pot de slechtste niet was.
Deze Janneman wil dus Wilders en Verdonk beschuldigen van discriminatie?
Laat me niet lachen weet u wat discriminatie is, dat Nederlandse mannen en vrouwen in een ziekenhuis gemengd op 1 kamer liggen, daar zelf geen inspraak over hebben maar dat hoofdoekjes wel met elkaar op 1 kamer liggen omdat zij niet met mannen op 1 kamer willen liggen. Dat de Islamiet wel de mannen een hand geeft maar de vrouw als een stuk vuil ziet. Dat verpleegsters meer dan eens als oud vuil worden behandeld omdat zij vrouw zijn.
Janneman ga daar eerst eens over nadenken voordat je weer stelling neemt tegen Wilders en Verdonk.

The Eagles

Dinsdag 1 april en donderdag 4 april a.s. treden de Eagles op in Ahoy, als oude fanaat wilde ik daar graag naar toe op één dezer avonden. Ha ha deze jongens zijn ook vergeten hoe zij begonnen zijn. Shit man, kaartjes vanaf 149 tot 200 euries. Ga ik daar samen met mijn spetter naar toe we zijn per slot van rekening maar 49 jaar getrouwd en dan heb je toch wel eens recht op een uitje. Alleen dit is geen uitje meer, om een beetje leuk plaatsje te krijgen betaal je ff 400 euries zonder consumpties. Dat is snel omgerekend, ja ik weet dat het niet mag van meneer Zalm of Makreel hoe die vent ook moge heten, het is toch wel 880 ouderwetse guldentjes, hoezo, het leven is niet duurder geworden. Het weerhoudt me echter niet ondanks alles om u te laten genieten van de beste song die zij ooit hebben gemaakt n.l. Hotel California.

vrijdag, februari 22, 2008

Mag ik ff?

Een lesje in hedendaags politiek leiderschap, bedacht en ontworpen door de kleinste edoch gemeenste splinter in de coalitie de CU, slaafs gevolgd door het CDA van Balkenende.
Ten eerste “ Deepthroat” moet verboden worden, alleen dominees en pastoors die meisjes van 4 tot 9 jaar seksueel misbruiken mogen hun gang aan.
Ten tweede, homo’s en lesbiennes moeten geweerd worden uit bestuursfuncties. ( mevrouw Yvette Lont voorheen bordeelhoudster en deepthroater)
Ten derde lieve mensen, er moet meer geneukt worden en als het ff kan met de blanke sabel vind de CU, we moeten ons weer net zo gaan voortplanten als onze medelanders, het liefst 3 koters in 2 jaar, met een beetje passen en meten, wat wikken en wegen komt dit best voor elkaar.
Voorlopig als laatste (from moeftie Balkenende) U moet gaan geloven, uiteraard niet in mij want dat schiet niet op, maar in God u weet wel de schepper van deze puinhoop.
Vrs 27,En God schiep de mens naar zijn beeld; naar Gods beeld schiep Hij hem; man en vrouw schiep Hij hen. Vs31; En God zag alles wat Hij gemaakt had, en zie, het was zeer goed.
Want Balki zei namelijk ; “Omdat je zonder geloof niet kunt functioneren.''
Snik, bijna 74 jaar niet gefunctioneerd volgens Balkenende, wat heb ik verdomme dan gedaan, waar ben ik geweest, snik help deze ongelovige.
Das toch te gek voor woorden met m'n 14e jaar betrad ik mijn eerste functie, in de loop der 46 arbeidsjaren nog tal van andere functies bekleed, zelfs nu is deze oude sok nog actief in diverse functies, en Harry Potter zegt dat je zonder geloof niet kan functioneren, sorry maar hij is echt een tovenaarsleerling van een andere planeet hoor.


De kleinste partij de CU heeft 6 zetels en speelt het vanuit hun belangen goed, zij hebben de grote broers CDA 41 zetels en PVDA 33 zetels volledig in hun macht.
Verbaas u dan ook niet dat we straks weer terug zijn in de jaren 1920-1930.
Zeg dan ook niet “We hebben het niet geweten”, nee u heeft gewoon verkeerd gestemd!
Alsnog een prettig vreedzaam weekeinde toegewenst.

Popi Joopi



Opa wordt te oud voor de hedendaagse normen en waarden, let wel ik zeg hedendaags.
Bij voorbeeld; Veel lof kreeg journalist Anet Bleich gisteren tijdens de promotie op de biografie van Joop den Uyl. Over zijn discutabele rol klonk het: „Joop was een absolute redder.”
Goed als iemand dat vind heeft men mijn zegen, maar blijf dan ook bij je standpunt.
„Hij heeft een doodzonde gepleegd door informatie achter te houden”, stelde de promovendus tijdens haar verdediging.
Ja wat was die lul met twee vingers nu? Een redder of een doodgewone hedendaagse "onder de pet houder"

Ed van Thijn is onder de indruk van Den Uyls handelwijze: „Hij heeft het briljant opgelost en de monarchie gered.
Geweldig standpunt Edje, heb je je en met jou veel van die andere kontlikkers wel eens afgevraagd of Nederland wel zit te wachten op een miljoenen verslindend leugenachtig Koningshuis?

De algemene tendens van de geachte aanwezigen was dan ook; "„Mensen in topfuncties moeten nu eenmaal kiezen voor de grotere belangen.”
Zouden deze topfunctionarissen mij het nut kunnen laten inzien van een geldverslindende, om de hete brei heendraaiend, alles onder de pet houdend "Koninklijk?" huis?

Lees het artikel in Trouw

donderdag, februari 21, 2008

Vergankelijk

In de herfst van het leven,
met het klimmen der jaren.
Vallen bladeren van bomen,
vallen bladeren rondom u heen
De boom wordt steeds kaler
en stilte is ons deel.
Je zegt “tot straks”
dan is de koffie bruin,
maar is straks er nog wel?
U moet niet schrikken maar, gek
op onze leeftijd schrik je niet meer zo snel.
Na deze woorden weet je het wel,
bom inslag, granaat trechter
is meer op zijn plaats.
Daar sta je dan aan haar bed
Meid, ik heb de koffie maar afgezet
Het “tot straks” duurt nog wel even
Dachten wij eeuwig te kunnen leven?

woensdag, februari 20, 2008

Wat een zootje

Wij maar denken dat alleen in de US of A en de US of Russia de badboys wonen.
Wij maar denken dat het lekker gezond is om met vakantie naar Vlieland of Gelderland te gaan.
Wij maar denken dat den Uijl van onberispelijk gedrag was.
Wij maar denken dat er maar één Lockheedkreukje in het blazoen van Bernhard zat.

HILVERSUM (ANP) – Onderzoekers van het chemisch laboratorium van TNO hebben in de jaren vijftig in opdracht van Defensie proeven uitgevoerd met gifgassen alssarin, tuban, soman en een nagemaakt gifgas met de naam Stof X.
Begin jaren vijftig werden deze zogenoemde chemische strijdgassen met sproei–installaties in de buitenlucht op proefdieren getest op het militaire oefenterrein De Vliehors op Vlieland en bij de Harskamp op de Veluwe.

"'Jonge Den Uyl dweepte met Duitsers'"


AMSTERDAM - Oud-premier Joop den Uyl had als scholier een periode behoorlijk rechts-nationalistische sympathieën.
De sympathieën kwamen tot uitdrukking in opstellen die hij voor school schreef. Zo sprak Den Uyl van een ,,herboren, zelfbewust volk'' dat in ,,eensgezindheid om den Führer (was) geschaard''.
Omdat hij goed in "den leer" is geweest was het ook heel eenvoudig voor onze Joop om Zijne Koninklijke Hoogheid prins Bernhard te beschermen en diens gore handel en wandel in "den doofpot" te stoppen, en zo het door miljoenen argeloze leeghoofden aanbeden koninklijk huis van den ondergang te behoeden, het bleek n.l. dat "pappie" ook met Northrop en aantrekkelijk dealtje had gesloten.
Iedereen die sjoemelt komt voor het gerecht maar hij besloot uiteraard met dank van Juliana om het maar onder de pet te houden zegt men tegenwoordig.

Den Uijl was toch ook de man die ons aardgas verkwanseld heeft voor een appel en een ei, toch ook de man die ons land bevolkt heeft met gezinsherenigers. Kortom een man die iedereen naar de mond lulde en het land naar de afgrond heeft gebracht. "Amen"

De kranten hebben vol gestaan over de 104 jarige Johan Heesters, ik heb toch het sterke vermoeden dat aangaande 40-45 veel mensen met "boter" op hun hoofd rondliepen.

zondag, februari 17, 2008

Verschil!

Het verschil tussen Rotterdam en Amsterdam ?

Vuil ophalen of uitkering wordt gekort
door Eric de Brouwer
ROTTERDAM - De snoeiharde aanpak van hufterige bijstandstrekkers in Rotterdam is een groot succes.
Een lik-op-stukbeleid, waarbij deze lieden worden gedwongen om aan de slag te gaan bij de gemeentelijke reinigingsdienst Roteb, heeft er toe geleid dat meer dan 1500 van hen uit de bijstand zijn gehaald. Dat levert de gemeente Rotterdam een besparing van uitkeringsgeld op van maar liefst 16 miljoen euro.

Amsterdam trekt voor volgend jaar zeven miljoen euro extra uit om 'hardnekkige sociale en leefbaarheidsproblemen' aan te pakken. Zo wil de hoofdstad door de hele stad straat- en gezinscoaches aanstellen en moeten de slechtst scorende scholen zo snel mogelijk verbeteren.

Kijk dat is het verschil tussen Burgemeester Ivo Opstelten en Ayatollah Job Cohen!

Slim

"Willem-Alexander verkoopt huis voor 3,25 miljoen."
De prins heeft in veertien jaar bijna 3 miljoen aan het pand naast Paleis Noordeinde verdiend. Hij kocht het rond de jaarwisseling van 1992/1993 voor 750.000 gulden.
Liet het op kosten van de belastingbetaler (U en ik) voor heel veel geld opknappen, verkoopt het nu aan het rijk, die het op hun beurt weer betalen met de belasting centjes van ja ja u begrijpt het!
Slimme jongen hoor, heeft dat soort dingen vast en zeker van zijn grootvader geleerd.

zaterdag, februari 16, 2008

Als

Iran vraagt Nederland film Wilders te verbieden
vrijdag 15 februari 2008 om 22:33

TEHERAN (ANP) - De Iraanse regering heeft minister Ernst Hirsch Ballin (Justitie) gevraagd de koranfilm van Geert Wilders en beledigingen van de koran te verbieden.

,,U kan het proces van deze satanische en samenzweerderige beweging stoppen op basis van het Europese Verdrag voor de Rechten van de Mens'', aldus de Iraanse minister van Justitie, Gholam-Hossein Elham in een brief.

Er is nog geen beeld van Wilders film te zien en er wordt al gesproken van een satanische beweging.
Als ik naar onderstaande beelden kijk heb ik zo mijn gedachten wie nu werkelijk satanisch is!

Geen hoofdoekje gedragen!


Dit is al wat rest na een religieus proces!



Dua 17 jaar, na haar steniging!


2 jonge Iraanse homo's!

Aardige brave onschuldige minister Gholam-Hossein Elham, ga eerst in je eigen tuintje wieden en tot die tijd,
dikke lul 3 pils!

vrijdag, februari 15, 2008

John van Gorp

Still in our minds.

"Satisfy my soul, by Paul Carrack"

Time is passing by.

donderdag, februari 14, 2008

Het gaat goed!


De hoogste geestelijke van Amsterdam de weledele zeer schriftgeleerde Imam Job Cohen heeft in zijn ondoorgrondelijke wijsheid besloten;
"Hand geven aan vrouw hoeft niet"
AMSTERDAM - Burgemeester Cohen van Amsterdam vindt dat medewerkers van de Stichting Aanpak Overlast Amsterdam (SAOA) die op huisbezoek gaan vrouwen geen hand te hoeven geven.
Zo die zit!
Nog een paar jaar en wij Nederlanders krijgen beelden te zien zoals in Iran.


Want na verloop van tijd zal Ayatollah Cohen ook wel zover komen dat homo's opgehangen moeten worden, isse niet zo erg als van Euromassie gegooid worden met die hoofd naar beneden.

woensdag, februari 13, 2008

Solidair




Er zijn landen waar men nog weet wat "solidair" betekent, o.a. Denemarken. U weet wel het land van de spotprenten over de profeet, vorig jaar. Niet iedere Deen was overtuigd van het nut dezer prenten,de meeste commotie kwam dus ook uit Islamitische hoek, wat heet, regelrechte rellen ontstonden er.
Daarmede was en is de kous niet af, de Islamitische keelafsnijders waren van plan, ja u leest het goed, de 73 jarige tekenaar van één der prenten plus zijn vrouw gewoon dood te maken hupsakee koppen er af. Gelukkig konden deze bloeddorstige gelovigen op tijd worden gepakt.
Toch ben ik bang dat de volgende lichting klaar staat om alsnog de opdracht uit te voeren, want de spotprenten zijn nu zelfs in een aantal kranten gepubliceerd om te laten merken dat Denemarken solidair is met de makers van de prenten.

Wat een geweldige verrijking van onze Europese waarden is de Islam.

Dan is er een of andere vreemde instelling waarin ook onze,kent u haar nog, Winnie Sorgdragerplaats plaats heeft genomen, deze commissie constateert dat;
Typerend voor het Nederlandse debat, volgens de commissie, „het spreken over moslims in termen van invasies die het land overspoelen en derhalve een majeure bedreiging van de nationale veiligheid en identiteit vertegenwoordigen”. De commissie vindt dat politici die zulke dingen zeggen, moeten worden vervolgd.
Quote, daarmede wordt uiteraard Geert Wilders en Rita Verdonk bedoelt, deze commissie kijkt waarschijnlijk nooit naar opsporing verzocht en heeft nog nooit van de Amsterdamse en Utrechtse "prachtwijken" gehoord.
Jammer dat zelfs in de raad van Eurobia de waarheid onder het vloerkleed wordt geschoven.

Konijn


Indirect gevolg van het te wensen overlatende onderwijs in Nederland is het volgende bericht:
Konijn doodgeslagen
AMSTERDAM - Een konijn is in een kinderboerderij in Zaandijk doodgeslagen door één of meerdere dierenbeulen. Het arme beestje werd vervolgens bij buren van de kinderboerderij in de tuin gegooid.

December 2007 watskebeurt?
Leraar slaat konijn dood
AMSTERDAM - Een leraar aan het Wellantcollege in Dordrecht heeft voor grote consternatie gezorgd door tijdens de les dierverzorging een konijn dood te slaan.
Vinden mensen het vreemd dat er door zo'n voorbeeld volgelingen komen die het ook wel ff willen demonstreren?

"Zij die de jeugd en het volk moeten leiden laten door hun verpletterende hoogmoed en arrogantie jeugd en volk lijden! "

dinsdag, februari 12, 2008

Kijk

"dat bedoel ik"
Erdogan herhaalt omstreden uitspraken
Gelukkig leest opa alle kranten die onder zijn ogen komen, zo heeft het hem verbaast dat sommige dagbladen items vermelden die zo ver van de waarheid af staan dat een weldenkend mens er acuut een alergie van krijgt.

Turkse premier Erdogan is wolf in schaapskleren.
"De Turkse premier Erdogan schept verwarring, door Duitse Turken op te roepen om Duits te leren, maar het Turks en het Turks-zijn te blijven koesteren. Wie Erdogan vertrouwt, is naïef."
Lees het gehele artikel in "Elsevier"

Dit is het echte verhaal, toch zijn er bladen die bij hoog en bij laag volhouden, dat deze man het tegenovergestelde beweert nl dat hij zegt dat Turken moeten integreren.
Het tegendeel is echter de harde waarheid, Erdogan blijft van mening dat waar en hoelang een Turk verblijft "hij of zij vooral Turk moet blijven" en nog beter dat de vrouwen een hoofddoekje dragen.
Dat willen we binnenkort lid van de EU maken? Heeft nu iedereen boter op het hoofd?

Hoe kan dat nu?

"Gemeenten houden 200 miljoen thuiszorggeld over"
Door ons eigen beidehandje Jet Bussemaker is geconstateerd dat er iets goed mis is bij een aantal Nederlandse gemeenten. Om de zaken wat eenvoudiger te maken haalde men het huishoudelijke hulp pakket uit de AWBZ en kregen gemeenten 1 miljard euries om dit zelf te gaan regelen. Resultaat het is nog nooit zo een grote pestbende geweest als heden ten dage.Ontslagen bij de thuiszorg instanties waren niet van de lucht. Ouderen konden niet meer rekenen op de adequate hulp die men genoten had, regelmatig zag men andere thuiszorg hulpen aan de deur verschijnen. Uiteraard tot groot genoegen van de Nederlandse gemeenten, zij wisten het pakket zodanig uit te kleden dat het resultaat is "plus" 200 miljoen overschot op de gemeente begroting. Gemeenten spelen de grote onschuldige, want zij zullen het geld wel eens ergens voor nodig hebben. Jet Bussemaker gaat er van uit dat het allemaal wel goed komt.
Bedankt kabinet Balkenende, het is weer de oudere in de samenleving die, omdat zij gezien de leeftijd geen actie meer kunnen ondernemen, de dupe is!

maandag, februari 11, 2008

Er was eens

een dominee in Zuidland,
die liep met zijn leuter in de hand.
Daarmee penetreerde hij meisjes van 4 tot 9 jaar.
Zo kwam die vuile viespeuk klaar.
Deed ook nog Van Gods woord kond
Met zijn eikel in des kinderen mond.
Hij flikte dit in 's Heeren gemeente Overberg
Maar in Zuidland was het net zo erg.
Daar heeft hij zelfs kinderporno gemaakt.
en is onze geestelijk leider het spoor bijster geraakt.
Eén of ander klootzak van een rechter liet de eikel voorlopig vrij
Daar kan opa met zijn verstand niet bij.
Geen gezever, geen flauwe kul
gewoon een 4 duimer door die ouwe lul z'n lul.

vrijdag, februari 08, 2008

Eerst Donner

en nu het hoofd van de Anglicaanse Kerk, aartsbisschop Rowan Williams,

"'Invoeren sharia onvermijdelijk'"

De Britten moeten volgens hem leren inzien dat sommige landgenoten geen band met het Britse rechtssysteem hebben. Aanvaarding van delen van de islamitische wetgeving over het "huwelijk en financiële kwesties" kan de maatschappelijke samenhang bevorderen, meent Williams. Dus de invoering van sommige onderdelen van de islamitische wetgeving (sharia) lijkt in Groot-Brittannië onvermijdelijk.

Hij beklemtoont dat ‘niemand die bij zinnen is’ in Groot-Brittannië het afhakken van handen of de achterstelling van vrouwen zou willen invoeren.
Nee Gristelijke paardelul, dat komt vanzelf als jou Sharia is ingevoerd.
Zij die zo graag volgens deze sharia of wetten willen leven moeten gewoon gaan daar waar de sharia nageleefd wordt. Mijn zegen hebben zij, neem gelijk het CDA en De CU en de SGP mee. Dan zijn wij van een mooi vuiltje verlost.
Desalniettemin wens ik u allen een zonnig en pretig weekeinde.

Het kabinet


heeft in haar ondoordrondelijke wijsheid besloten om een, ja lach niet, "burqa" verbod in te stellen. Als de OV-sector het verbod niet vrijwillig opneemt in de algemene voorwaarden, zal het kabinet dit afdwingen. Aldus minister Guusje Terhorst, waarschijnlijk heeft zei toen ze deze woorden uitsprak te zwaar getafeld of teveel alcohol tot zich genomen.
Hoe kan je zoiets afdwingen, wentelteef? Zeker nooit met het O.V. mee geweest, de chauffeur cq bestuurder heeft zijn/haar handen vol om het gevaarte waar hij of zij mee rijdt veilig van beginpunt naar eindpunt te brengen. Hebben hun handen vol om vervelende zich niet aan regels storende passagiers het hoofd te bieden en moet dan straks ook nog "burqa's" gaan weren?
Heel jammer lief kabinet, u bent het spoor helemaaaaaaaaal bijster, zo ook deze dames.

donderdag, februari 07, 2008

Slavernij

"Maar de helft van de Navo is bereid om te vechten en te sterven"Van onze redactie buitenland
Het is goed dat de Amerikanen de Navo „onder gezonde spanning" hebben gezet om van Afghanistan een succes te maken." Dat zei minister van defensie Van Middelkoop.
Van Middelkoop heeft geen probleem met „het stevige optreden” van de Amerikanen. „Het is goed dat hij ons voorhoudt dat Afghanistan echt een succes moet worden”, zei hij.
Eimert van Middelkoop van streng gristeljke huize laat weer eens duidelijk zien waar het woord Gristen voor staat, met andere woorden "laat ze maar sterven"
Waar halen de demonen van Bush het gore lef vandaan om de wereld voor te schrijven hoe er van Afghanistan een "succes" gemaakt moet worden.
Zo lang men daar journalisten nog ter dood veroordeelt om de doodgewone vraag waarom een man wel polygamie mag bedrijven en een vrouw niet. Zo lang is dat land het ook niet waard dat er één druppel onschuldig Nederlands bloed wordt vergoten.

maandag, februari 04, 2008

Pauw & Witteman


Mijn god wat zijn dat toch 2 uiterst kleffe figuren, als je deze 2 mannen door laat lullen met medewerking van een aantal nog kleffere advocaten, gaan Peter R en Patrick achter de tralies. Kijk dat is nu Nederlandse TV actualiteit op z'n smalst.
Joran hoeft zich niet te verdedigen, Peter wel, mag ik een beetje onpasselijk worden van deze 2 bijzonder goed betaalde klootzakken.

Is er

Nog ander breaking news dan
Joran van der Sloot die leegloopt tegenover een z.g. vriend
Peter R de Vries 7 miljoen nieuwsgierigen die niets wijzer zijn geworden
Marianne Thieme die de goudvissenkom wil verbieden
SP die eerst voor was en nu tegen circusdieren verbod
Boer zoekt muts ruim 4 miljoen kijkers met diepgang
Bouchra Ismaili zit waar ze zit en verroert zich niet, ook PVDA
Hoofddoekjes Turkije heeft er een revolte voor over om ze tegen te houden.
Hans Mos is net als Wouter de Boskabouter een draaikont.
Natalee gewoon aan de haaien gevoerd.
Joran Het was maar een hoer.

Dit was brandpunt het gaat u goed en slaap lekker.

zaterdag, februari 02, 2008

behoudende politici bedonderen burgers

U raadt nooit wie dit heeft gezegd. U raadt het niet omdat u niet verwacht dat deze woorden uit de strot van Wouter de boskabouter zijn gekomen. Uitgelezen de man die ik ervan verdenk de "burgers" het meest te bedonderen, zegt dit? Dat kan niet waar zijn. Maar hij gaat al snel op een andere toer, hij heeft het n.l. over de internationale handel die ons al eeuwen goud oplevert, te denken valt onder andere aan Koninklijke Shell, waar hare majesteit wat aandeeltjes van heeft en waar Wouter vroeger en straks weer zijn centjes vandaan haalt, ach zij maakten het afgelopen jaar maar 26 miljard winst
Met behoudende politici bedoelt de schijnheilige Wouter natuurlijk Rita Verdonk en Geert Wilders. Hij verklaart tevens dat globalisering niet alleen Hosanna in den hoge is, nee dat hoeft hij opa niet te vertellen want dank zij de PVDA en CDA is het heel normaal dat er 20 Polen op 1 kamertje wonen, dat er teveel werk naar de lage lonen landen gaat,dat er steeds meer overlast van oostblokkers aan het ontstaan is, dank zij het beleid dat hij met zijn maatjes voert.
Tot overmaat van alles gaat meneer nog moeilijke woorden gebruiken ook. b.v. ‘modernisierungsverlierer’???? of ,,Het draagvlak voor globalisering zal dan langzaam maar zeker eroderen.
Ook dit is de taal van de PVDArbeider toch? Meneer vind dat de burger teveel naar de flanken uitwijkt, lees PVV of TON, logisch toch dat de gemiddelde burger het geleuter over globalisering, Islam gedoe, terrorisme en ga zo maar door zat begint te worden, en er genoeg van krijgt om "overruled" te worden door minderheden in de maatschappij, dag Wouter, dag JP dikke vinger.