welkom

Welkom bij opa Jan

maandag, juli 31, 2006

Ut is toch wat




Elke dag moet Mozart geborsteld worden, nadrukkelijk moet, want één van de slechte eigenschappen van een Jack Rusell Terrier is het verharen. Dus elke dag moet hij er aan geloven. Aangezien opa wat stram in de benen gaat worden is op de knieen zitten geen optie meer.Dus moet Mozart maar wat hoger en samen hebben we er wat op gevonden, ja hoor. Op de speelplaats beneden de woningen staan van die ronde betonnen blokken, hij hupselt van de laagste naar de hoogste en opa hoeft alleen de borstel maar uit de zak te halen en na een kwartier zit er geen haar meer ongelijk.

zondag, juli 30, 2006

Satoellllll


Prima stoel,echt eiken, gratis mee te nemen.
Rottweiler bijt zwemmer en agent
DEN BOSCH - De politie heeft zaterdag een zwarte Rottweiler in beslaggenomen bij het Engelermeer in Den Bosch, nadat de hond twee personen had gebeten.
Ook de politieman werd in de arm gebeten. De eigenaar van de hond weigerde echter de hond aan te lijnen, toen hij daartoe werd gesommeerd.
Zelfs toen een andere agent erop afkwam en pepperspray gebruikte om het dier in bedwang te krijgen, kwam de man niet in actie. Tegen de eigenaar is proces-verbaal opgemaakt.
Leuk stukje, het niveau van betreffende journalist is niet al te hoog, dit soort honden heet nl Rothweiler Het stukje zegt ook meer over de baas als over de hond.

woensdag, juli 26, 2006

Angry

Ja u leest het goed, "angry" Helaas gaat het met m'n zus niet zo goed als voorzegd, gisteren op controle kreeg zij te horen dat er uitzaaingen waren. Betekend weer opereren, weer chemo en weer die afgrijselijke spanning. Is het leven al niet hard genoeg voor haar geweest? Of moet de één meer ondervinden als de ander?
Dus op dit moment ben ik een angry man Niet dat het helpt hoor, het leven heeft zijn eigen blauwdrukkie en daar veranderen we niets aan.Heb vandaag de laatste cd'tjes gebrand van Rien, heb nu 3 cd's van hem. Heel vreemd om steun te mogen ontvangen van mensen die je nooit bij leven hebt ontmoet, maar die via het wonderlijke medium internet zo close zijn geworden dat zij een deel van je leven zijn.Dan heb ik het over Ingkey,Babbelijntje en Andrea, Lieverds bedankt.

Deze kaas brandt voor m'n lieve zus, voor mij nog altijd m'n kleine zusje.

maandag, juli 17, 2006

Nog Warmerrrrrrrrrrr?

Ben er niet meer aan gewend hoor zulke temperaturen. Maar goed het kan slechter toch.
Vandaag is bepaald niet mijn dag, hoezo zult u vragen? Gewoon omdat er dingen gebeuren die opa raken, vanmorgen is bij mijn zus een borst afgezet, de andere was 12 jaar geleden al verwijderd, dus is ze nu weer in balans. De hoofdzaak is als de kanker maar verwijderd is. Daar van bekomend ging de telefoon een nog jonge man, partner van een nicht van ons alvleesklier kanker. Zijn er nu nog mensen die gewoon van ouderdom de pijp uitgaan? Het nieuuws is ook niet al te vrolijk, Israel is verwoed terroristen aan het vernietigen en dan zie ik dit soort foto's


Het is toch om niet goed van te worden. Ja ik weet het opa wordt oud hij kan niet meer met zijn pet bij dit soort dingen

woensdag, juli 12, 2006

Mooi weer

Zomaar ff een blik op het nieuws.

Hij schijnt nu echt dood te zijn, geen actie van Rusland nee integendeel een stomme actie van hemzelf, hij vergat het oer hollands gezegde, je bent een rund als je met vuurwerk stunt Jammer voor hem een zegen voor de wereld. Het was nooit een held, meer een laffe achterbakse sluipmoordenaar. In omgekeerde volgorde Het theater in Moskou, de school in Bezlan en een hospitaal. Mijn god wat ben je dan een held.
Volgende helden

Zeker 190 doden bij serie aanslagen in India

Mumbai, 12 juli. Het dodental van een reeks bomaanslagen op het spoorwegnet in West-Indiase metropool Mumbai (Bombay) is opgelopen tot boven de 190.
Tel uit je winst en dit alles gebeurt uit naam van religie
Opa wenst u een prettige vakantie, let vooral achteloos neergeplofte rugzakken, voor zichtig met drinkwater, eet geen dingen die u thuis ook niet zou eten, gaat u met een trein kijk dan eerst alle bagagerekken ff na en zorg dat u meer heeft dan een basis ziektekosten verzekering. Ut wil nogal s gebeuren dat je één of ander virussie oploopt en dat wordt door het basispakket niet helemaal vergoed.
Verder wenst opa u allen een prettige vakantie.

zondag, juli 09, 2006

Gelukkig!!!!


Het wereld kampioenschap voetbal is weer voorbij.

Het kabinet Balkenellende 2 is ook voorbij. het derde kabinet Balkenellende belooft niet veel goeds. het bisdom van Roermond zit met een "deken"die iets had onder een deken.Nam ook nog 1 1/2 millioen uit de armenkas.Bovendien schijnt hij nog een aantal vrouwen een geslachtsziekte cadeau hebben gegeven. Negatiever kan het haast niet toch? Maar gelukkig is er ook nog veel positief nieuws. Heb de laatste week een paar nieuwe mensen leren kennen via het vervloekte internet,zoals men dat zegt. Een heb ik in mijn blog van gisteren al bekend gemaakt en de ander, nee geen namen, sprong eruit door een wens die zij op het net deed, helaas is haar wens niet uitgekomen maar beiden hebben we er een leuk contact aan over gehouden. Dus internet is niet altijd slecht, maar is het alleen maar als je slechte dingen zoekt, kortom het heeft niets met internet te maken maar met de dingen die je zoekt en die zijn niet alleen voorbehouden aan internet
Jammer nog van dit!

vrijdag, juli 07, 2006

Daar ikke weer

Dat is ff lang geleden, maar je ziet alles komt gewoon weer op zijn of haar pootjes terecht. Even een korte samenvatting over de afgelopen tijd. Heb het erg druk gehad, wist u al want u miste de dagelijkse onzin van opa Jan. Druk in die zin dat veel gebeurtenissen hebben plaats gevonden die vaak negatief waren, bij voorbeeld het gehannis in de politiek waar dus nu echt mijn pantalon van op de hielen hangt. in het bijzonder van de regeergeilheid van sommige partijen en als er 1 is wiens face i can't stand anymore is het wel deze.
Verders ( ja ja ik heb ook capsones) ben op het ogenblik docent informatica bij een gemeentelijke instelling t.b.v. 55 plussers. Leuk maar veeleisend. Gek na jaren weer eens vakantie van school te hebben.
Bovendien heb ik sinds kort iemand via internet ontmoet, die mij door een simpele computervraag zeer na is gekomen. Niet alleen door haar vraag maar meer zoals zij als "mens" door het leven gaat. het is dan ook meer als de moeite waard eens een bezoek aan haar site brengen, hier een foto van haar.
klik hier en u kunt alles lezen, meemaken.http://members.lycos.nl/gambia2005/Waaruit blijkt dat het leven ondanks veel negatieve dingen ook erg veel mooie dingen voor ons in petto heeft.
Beloof niet meer zolang weg te blijven maar soms is ook opa wel eens moe van veel dingen. Prettig weekeinde, prettige vakantie en doe geen dingen die ik ook niet zou doen. (lol)